Bedrijf - Kids Wonen - Wonen.nl
Partner

Kids Wonen

Kids Wonen Het unieke kindercadeau met naam. Bestel hier makkelijk een uniek kraamcadeau of kindercadeau. Wil je je nieuwe kindje iets bijzonders geven? Dan is kidswonen.nl gegarandeerd de goede site voor speciale kraamcadeau’s en kindercadeau’s.

Website
algemene informatie

Kids Wonen

Kids Wonen Het unieke kindercadeau met naam.
Bestel hier makkelijk een uniek kraamcadeau of kindercadeau. Wil je je nieuwe kindje iets bijzonders geven? Dan is kidswonen.nl gegarandeerd de goede site voor speciale kraamcadeau’s en kindercadeau’s. We willen onze kindjes graag iets bijzonders geven. Omdat we willen vertellen dat ze uniek en bijzonder zijn. Daarom is Kids Wonen niet een gewone houten speelgoedwinkel. Want alle kindermeubeltjes en houten speelgoed artikelen worden door mij persoonlijk geschilderd. Je kunt dus je wensen en ideeën doorgeven en ik maak er een uniek en persoonlijk geschilderd cadeau van. Op de website staan verschillende voorbeelden. Je kunt ze zo heel makkelijk bestellen, in de kleur die op de site is aangegeven, of je geeft jouw favoriete kleuren aan mij door en dan wordt het op die manier geleverd.
Ook kun je op de site heel makkelijk, voor een beetje meer geld, €15, de naam van je kindje erop laten schilderen. Zo persoonlijk kan ik het voor je maken!
Heb je vragen en wil je meer weten? Neem contact met me op: info@kidswonen.nl of 0620975417.
Liefs,
Nancy

Persoonlijke en unieke kindermeubels

Houten kindermeubels kopen doe je bij Kids Wonen
Kids Wonen heeft een breed assortiment aan handgemaakte houten kindermeubels. Geschikt voor in iedere kinderkamer. . Een super leuk en origineel kraamcadeau. De houten kindermeubels staan heel leuk in de speelhoek van de woonkamer, zodat je kleintje gezellig en veilig bij pappa en mamma in de buurt kan spelen.

Uniek en Handgemaakt
Kids Wonen maakt en beschilderd de houten kindermeubels zelf, waardoor de verschillende meubels dan ook een persoonlijke en originele twist krijgen. Zo is er de speelgoedkist, het houten opbergbankje met klep of de houten kindermeubels met kinderstoel en kindertafel. Van alle ontwerpjes die in de webwinkel te zien zijn, kun je ook een kinderkapstok laten ontwerpen. Je kunt kiezen uit één van onze ontwerpen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf iets te bedenken en te ontwerpen. Een idee is bijvoorbeeld de naam van uw kind of het ontwerp van het geboortekaartje op het opbergbankje of de speelgoedkist na te schilderen.
Nieuwsgierig naar de producten? Bekijk hieronder ons assortiment, en bestel snel en makkelijk een houten kindermeubel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen met 06-20975417 of stuur ons een mail.

Vintage en brocante kindermeubels

Vintage en brocante kindermeubels
Maak de kinderkamer helemaal af met vintage en brocante kindermeubels. Geef de kamer een authentiek tintje met meubelen vol verhalen. Kids Wonen koopt alles zelf in en zorgt er voor dat het aan onze kwaliteitseisen voldoet. En als dat niet het geval is knappen we het zodanig op dat de vintage en brocante kindermeubels weer stralen als nooit tevoren. Zo zijn we er zeker van dat je nog jaren plezier hebt van de meubelen.

Unieke kenmerken

- Kindergeschenk op maat gemaakt in eigen atelier
- Bezoek aan ons atelier op afspraak
- Elk product wordt naar wens van de klant gemaakt

artikelen

Opbergbankje bospaddenstoel

Veilig spelen dicht bij mama in de speelhoek van de woonkamer. Opbergbankje bospaddenstoel met hertj...

Opbergbankje 2 Olifanten giraf

Een handig opbergbankje met klep. De figuurtjes op het bankje zijn erop geschilderd. We passen de kl...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Kids Wonen heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Lucas Gasselstraat 11
5611 ST Eindhoven

0620975417


artikelen

Opbergbankje bospaddenstoel

Veilig spelen dicht bij mama in de speelhoek van de woonkamer. Opbergbankje bospaddenstoel...

Opbergbankje 2 Olifanten giraf

Een handig opbergbankje met klep. De figuurtjes op het bankje zijn erop geschilderd. We pa...

Speelgoedkist dubbeldekker

Zoek je een mooie opbergkist voor al het speelgoed van je kindje, dan ben je bij Kids Wone...

collecties
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Lucas Gasselstraat 11
5611 ST Eindhoven

0620975417