Profielfoto van Kids Wonen

Kids Wonen

Lucas Gasselstraat 11, 5611 ST Eindhoven

Over ons

Kids Wonen Het unieke kindercadeau met naam. Bestel hier makkelijk een uniek kraamcadeau of kindercadeau. Wil je je nieuwe kindje iets bijzonders geven? Dan is kidswonen.nl gegarandeerd de goede site voor speciale kraamcadeau’s en kindercadeau’s.

 

Kids Wonen

Laat je mooiste dag op hout schilderen!

Een uniek geschilderd houten cadeau om de herinnering aan geboorte, trouwdag of jubileum te koesteren. Dus zoek je een geschilderd kraamcadeau met een grote dosis aan speelplezier? Of een gepersonaliseerde bewaarkist om de enveloppen met inhoud te bewaren? Dan ben je hier op het goede adres. Ik maak met heel veel plezier je persoonlijke uniek geschilderd houten cadeau. Hier op de website kom je een aantal tegen, die al voor je klaar staan. Ik kan dan nog de naam van je kindje erop schilderen. Maar ik schilder dus ook het geboortekaartje of ander ontwerp die je graag op het originele cadeau geschilderd wilt zien. Of zoek je een origineel cadeau voor je broer of zus, vriend of vriendin, die een kindje krijgt of die gaat trouwen? Ik schilder op professionele wijze het unieke kraamcadeau, verjaardagscadeau, trouwcadeau of elk ander cadeau voor elke gelegenheid.

Het uniek geschilderde kindercadeau is uniek en handgemaakt! We hebben originele kindermeubels en houten speelgoed.

De kindercadeaus van Kids Wonen zijn origineel en voor elke klant persoonlijk geschilderd. Helemaal gepersonaliseerd met naam en in je favoriete kleuren.

Ik maak het uniek geschilderde kindercadeau, zoals speelgoedkisten en andere opbergmeubels, met het ontwerp van het geboortekaartje of de trouwkaart erop geschilderd. Je kiest een opbergkist of ander product, ik maak schetsen van hoe het resultaat eruit kan komen te zien. Jij kiest en dan wordt het gemaakt. Nu stel ik me zo voor dat je meer zou willen weten. Bel me of stuur me een whatsapp bericht: 0620975417. Mailen kan ook: info@kidswonen.nl.

Persoonlijke en unieke kindermeubels

Houten kindermeubels kopen doe je bij Kids Wonen
Kids Wonen heeft een breed assortiment aan handgemaakte houten kindermeubels. Geschikt voor in iedere kinderkamer. Een super leuk en origineel kraamcadeau. De houten kindermeubels staan heel leuk in de speelhoek van de woonkamer, zodat je kleintje gezellig en veilig bij pappa en mamma in de buurt kan spelen.

Uniek en Handgemaakt
Kids Wonen maakt en beschilderd de houten kindermeubels zelf, waardoor de verschillende meubels dan ook een persoonlijke en originele twist krijgen. Zo is er de speelgoedkist, het houten opbergbankje met klep of de houten kindermeubels met kinderstoel en kindertafel. Van alle ontwerpjes die in de webwinkel te zien zijn, kun je ook een kinderkapstok laten ontwerpen. Je kunt kiezen uit één van onze ontwerpen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelf iets te bedenken en te ontwerpen. Een idee is bijvoorbeeld de naam van uw kind of het ontwerp van het geboortekaartje op het opbergbankje of de speelgoedkist na te schilderen.
Nieuwsgierig naar de producten? Bekijk hieronder ons assortiment, en bestel snel en makkelijk een houten kindermeubel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen met 06-20975417 of stuur ons een mail.

Vintage en brocante kindermeubels

Vintage en brocante kindermeubels
Maak de kinderkamer helemaal af met vintage en brocante kindermeubels. Geef de kamer een authentiek tintje met meubelen vol verhalen. Kids Wonen koopt alles zelf in en zorgt er voor dat het aan onze kwaliteitseisen voldoet. En als dat niet het geval is knappen we het zodanig op dat de vintage en brocante kindermeubels weer stralen als nooit tevoren. Zo zijn we er zeker van dat je nog jaren plezier hebt van de meubelen.

Unieke kenmerken

- Kindergeschenk op maat gemaakt in eigen atelier
- Bezoek aan ons atelier op afspraak
- Elk product wordt naar wens van de klant gemaakt