Opbergbankje bospaddenstoel

Veilig spelen dicht bij mama in de speelhoek van de woonkamer. Opbergbankje bospaddenstoel met hertje en uil van Kids Wonen geven kleur aan je interieur.

Een speelbankje in woonkamer?

Het opbergbankje bospaddenstoel heeft een vrolijk tafereel met een hertje en een bosuil. Het opbergbankje is ons eigen ontwerp en we maken het helemaal zelf. En daarna wordt het beschilderd en verder gepersonaliseerd.
Een opbergbankje in de woonkamer
Veilig spelen bij mama in de speelhoek. Richt je kinderkamer of speelhoek in met opbergbankjes van Kids Wonen, zoals dit opbergbankje met een bostafereel met paddenstoel, hertje en een uil in de boom. Subtiel en toch kleurrijk. Ontwerp en produktie van de bankjes, het wordt allemaal gedaan in ons eigen atelier. De afbeeldingen op de bankjes zijn uitgezaagd en daarna beschilderd. Elk bankje is uniek en je kunt zelf meedenken in de beschildering van het bankje. Wat ook erg leuk is; de naam van je kindje op het bankje schilderen. Je kunt het zitplankje ook in het bruin of groen of zilvergrijs bestellen.

Specificaties

EXTRA INFORMATIE
Gewicht 15 kg
Afmetingen 59 x 50 x 30 cm
Beschrijving
De afmetingen van het bankje: hoogte 50 cm, lengte 59 cm, breedte 30 cm en zithoogte 30 cm, binnenbreedte 55 cm. Het is geschikt voor kindjes tot een lengte van 120 cm.
Materialen
Het bankje is gemaakt van 18 mm FSC gecertificeerd MDF en beschilderd met watergedragen verf voor hout en metaal, krasvast en duurzaam. Het plankje is bevestigd met een pianoscharnier en is gemaakt van 12 mm MDF. Ook de uitgezaagde figuurtjes zijn gemaakt van MDF. De dikte varieert van 6mm tot 9mm.