Speelgoedkist dubbeldekker

Zoek je een mooie opbergkist voor al het speelgoed van je kindje, dan ben je bij Kids Wonen bij het juiste adres. Leuk voor de kinderkamer of de speelhoek.

Speelgoedkist dubbeldekker vliegtuig

Een mooie speelgoedkist voor in de speelhoek van de woonkamer. Het opruimen van het speelgoed van je kindje wordt nu een stuk makkelijker en leuker. De kist staat ook heel mooi in de woonkamer in de speelhoek.
Beschilderen direct op de speelgoedkist, of de figuurtjes worden uitgezaagd
Deze kist kopen we blank in en wordt door mij helemaal naar wens beschilderd. De deksel is bollend net als een piratenkist en de vliegtuig is voor deze opdracht erop geschilderd. Maar ik zaag ook heel vaak de figuurtjes uit. Bijvoorbeeld zoals ik heb gedaan met deze kist met werkverkeer.
Om dit kindercadeau helemaal te personaliseren, schilder ik heel graag de naam van het kindje erop. En echt elke kist wordt per klant geschilderd. Dus als je ook nog andere kleuren wilt gebruiken kan dat ook!
De kisten verkoop ik in 3 maten en dus ook in 3 verschillende prijzen. Je kunt dus alle afbeeldingen die in de site staan uitkiezen en daarbij ook de maat van de kist uitkiezen. Dus mixen en matchen, dat kan allemaal. Ik maak heel graag een voorstel voor je. Laat maar weten wat ik voor je kan maken! Zoek lekker door de site en laat je inspireren.

Specificaties

Deze speelgoedkist is 63cm breed, 45 cm hoog, 33 cm diep. De kist kopen we blank in en daarna wordt het beschilderd.