Partner

Kids Wonen

Kids Wonen Het unieke kindercadeau met naam. Bestel hier makkelijk een uniek kraamcadeau of kindercadeau. Wil je je nieuwe kindje iets bijzonders geven? Dan is kidswonen.nl gegarandeerd de goede site voor speciale kraamcadeau’s en kindercadeau’s.

Bedrijfsoverzicht kidswonen.nl

Opbergbankje 2 Olifanten giraf

Een handig opbergbankje met klep. De figuurtjes op het bankje zijn erop geschilderd. We passen de kleuren aan! En ook leuk met de naam van je kindje!

Leuke speelhoek in de woonkamer.

Dit opbergbankje 2 olifanten en een giraf wordt met heel veel plezier door Nancy van Kids Wonen voor jouw kindje geschilderd.

Als je de naam van je kindje erop geschilderd wilt, dan kun je dit in de bestelling toevoegen. Hoe leuk kan opbergen zijn! Het speelgoed van je kindje opruimen wordt alleen maar leuker met dit houten opbergbankje met geschilderde olifanten. Baby-olifant wandelt staart aan staart met zijn mama mee en zijn vriendje de giraf kijkt hen na. Ontwerp en produktie van de bankjes, het wordt allemaal gedaan in ons eigen atelier. De afbeeldingen op de bankjes zijn beschilderd. Elk bankje is uniek en je kunt zelf meedenken in de beschildering van het bankje. En je kunt altijd je favoriete kleuren doorgeven.

Afmetingen

- hoogte 50cm
- breedte 59cm
- zithoogte 30cm
- zitdiepte 30cm
- binnenbreedte 55cm

Meer lezen over
'Opbergbankje 2 Olifanten giraf'?

meer van deze professional

Speelgoedbankje 2 pandabeertjes

Speelgoedbankje 2 pandabeertjes. Het heeft meer speelru...

Speelgoedkist dubbeldekker

Zoek je een mooie opbergkist voor al het speelgoed van ...

Opbergbankje bospaddenstoel

Veilig spelen dicht bij mama in de speelhoek van de woo...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.