Profielfoto van Keukenhoff Tankens

Keukenhoff Tankens

Julianastraat 6, 4281 NR Andel

Over ons

Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied.   In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen.   Graag gaat Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.  

De badkamerspecialist

De badkamerspecialist komt bij jou thuis
Iedere badkamer is uniek. Om het advies van Badenplus voor jou op maat te maken, nemen ze graag de moeite om de situatie bij jou thuis te bekijken.

Zo kunnen ze het ontwerp daar perfect op aanpassen en ook direct alle technische mogelijkheden met jou bespreken.

Advies op maat gegarandeerd dus, of je nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make over!
Afspraak maken

Baden+ sanitairspecialisten
Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal top sanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied.

In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past.

Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen.

Graag gaat Baden+ aan de slag als jouw persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist bij jou in de buurt of bekijk onderstaande dealerlijst.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Damixa - Duravit - Franke - Geesa - Quooker - Thebalux - Wave - 
Bekijk de artikelen van deze 7 merken