Partner

Jupiter Vloerverwarming Benelux

Bent u geïnteresseerd in vloerverwarming en op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid, energiebesparing en korte installatietijden dan vindt u hier nuttige informatie. Jupiter is specialist op het gebied van droogbouwtechnieken maar ook van traditionele vloerverwarming.

algemene informatie

Droogbouw techniek

Droogbouwsystemen van Jupiter hebben een hoog rendement vanwege de lage temperatuur van het verwarmingswater. Bovendien is de warmteoverdracht optimaal en zeer snel. Uw energiekosten voor verwarming zijn daarmee minimaal 18% lager. Daarnaast levert Jupiter als enige bouwmaterialen die gemaakt zijn van gerecycled hout. Kortom: duurzaam bouwen én duurzaam wonen. 

De overheid heeft de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) voor nieuwbouwwoningen per 1 januari 2011 verlaagd naar van 0,8 naar 0,6. En in 2020 moeten alle nieuwe woningen energieneutraal gebouwd worden. Jupiter helpt u deze normen te halen. 

Droogbouwsystemen van Jupiter zijn ook toepasbaar in wanden en daken. Hiermee krijgt u een optimale verdeling van de warmte in uw huis of kantoor. Het is tevens mogelijk uw verwarmingsysteem te gebruiken als koeling.
artikelen

Energiedak

Een slim systeem dat onzichtbaar zijn energiebesparende werk doet. Energiedak® kan worden toegepas...

IDEAAL vloerverwarming

SYSTEEM IDEAAL EPS elementen zijn van 30mm dik 240KPA gexpandeerd polystyreen ( EPS), gemaakt. Naas...

Toon alle 4 artikelen
collecties
Jupiter Vloerverwarming Benelux heeft nog geen collecties geplaatst
contact
West Baan 223
2841 MC MOORDRECHT

0182399837


RECENSIES
CONTACT
West Baan 223
2841 MC MOORDRECHT

0182399837