Duurzaam wonen

Hoog rendement met de droogbouwsystemen van Jupiter

Duurzaam wonen met droogbouw techniek

Droogbouwsystemen van Jupiter hebben een hoog rendement vanwege de lage temperatuur van het verwarmingswater. Bovendien is de warmteoverdracht optimaal en zeer snel. Uw energiekosten voor verwarming zijn daarmee minimaal 18% lager. Daarnaast levert Jupiter als enige bouwmaterialen die gemaakt zijn van gerecycled hout. Kortom: duurzaam bouwen én duurzaam wonen.

De overheid heeft de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) voor nieuwbouwwoningen per 1 januari 2011 verlaagd naar van 0,8 naar 0,6. En in 2020 moeten alle nieuwe woningen energieneutraal gebouwd worden. Jupiter helpt u deze normen te halen.

Droogbouwsystemen van Jupiter zijn ook toepasbaar in wanden en daken. Hiermee krijgt u een optimale verdeling van de warmte in uw huis of kantoor. Het is tevens mogelijk uw verwarmingsysteem te gebruiken als koeling.

Voor elk type vloer een oplossing

De installatie van droogbouw systemen is vele malen eenvoudiger dan de installatie van traditionele vloerverwarming in zand-cement dekvloeren. Er zijn verschillende montage methoden en te gebruiken bouwmaterialen. Voor elk type vloer bestaat de perfecte opbouwtoepassing. Montage op verschillende vloeren of tussen balken, u zegt het maar.
Op onze website lichten we u graag voor over de meest gangbare mogelijkheden.