Partner

in-lite Design BV

Wij zijn in-lite

Wij ontwerpen, produceren en verkopen toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning. in-lite verlichting is verkrijgbaar bij zo’n 130 dealers in Nederland. Daarnaast worden onze producten verkocht in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. Onze producten worden veelal verwerkt door vakspecialisten (hoveniers), maar zijn ook direct voor particulieren te koop.

in-lite is een jong en innovatief bedrijf met een eigen visie op licht. Wij vinden namelijk dat het bij de aanleg van buitenverlichting vooral gaat om het licht en de effecten die je daarmee bereikt. Wij laten je graag zien wat licht kan doen.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel

in-lite, uw tuin in een ander licht
 
in-lite weet alles van buitenverlichting én van lichttoepassingen. Ons doel is uw tuin in een ander licht te zetten en daarmee uw woongenot te vergroten. Dat doen we in in-lite stijl: eigenzinnig en zelfs een tikje eigenwijs. Ons assortiment omvat een compleet verlichtingsconcept bestaande uit geïntegreerde en bovengrondse verlichting, wandverlichting en spots.

Bij het ontwikkelen van onze armaturen en systemen laten we ons leiden door de functie van licht, technische innovatie, esthetiek, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De in-lite artikelen worden verkocht via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van servicegerichte partners, die gespecialiseerd zijn als het gaat om de inrichting van buitenruimtes. Meer informatie vindt u op www.in-lite.nl.
 
Contact:
in-lite Design BV
Website: www.in-lite.nl
artikelen

Wandlamp CLASSIQ

De CLASSIQ tuinverlichting van In-Lite laat u hele tuin opbloeien wanneer de duister valt. De wandla...

Wandlamp CURV

CURV is een decoratieve wandlamp in warm zilver gecoat aluminium. Deze LED wandlamp geeft een sfe...

Toon alle 6 artikelen
collecties
in-lite Design BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Lekdijk 187
2967 GJ LANGERAK

0184688760


RECENSIES
CONTACT
Lekdijk 187
2967 GJ LANGERAK

0184688760