Partner

in-lite Design BV

Wij zijn in-lite

Wij ontwerpen, produceren en verkopen toonaangevende (LED) buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning. in-lite verlichting is verkrijgbaar bij zo’n 130 dealers in Nederland. Daarnaast worden onze producten verkocht in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. Onze producten worden veelal verwerkt door vakspecialisten (hoveniers), maar zijn ook direct voor particulieren te koop.

in-lite is een jong en innovatief bedrijf met een eigen visie op licht. Wij vinden namelijk dat het bij de aanleg van buitenverlichting vooral gaat om het licht en de effecten die je daarmee bereikt. Wij laten je graag zien wat licht kan doen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht in-lite.nl

Warm White ledlicht

Het lichtpuntje voor iedere tuin, terras of plaats. DB-led rvs (WW) geeft een opvallend accent van ‘Warm White’ ledlicht, dat overdag ook zichtbaar is.

Productinformatie

Het lichtpuntje voor iedere tuin, terras of plaats. DB-led rvs (WW) geeft een opvallend accent van ‘Warm White’ ledlicht, dat overdag ook zichtbaar is. Afgewerkt met een brede RVS ring. Dit armatuur is subtiel maar aanwezig en eenvoudig te verwerken in hout, beton en verschillende soorten natuursteen. Combineert uitstekend met andere bovengrondse, wand en spot armaturen van in-lite.

 

Adviesverkoopprijs € 54,-

 

 

 

 

Meer lezen over
'Warm White ledlicht'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.