Wandlamp CLASSIQ

De CLASSIQ tuinverlichting van In-Lite laat u hele tuin opbloeien wanneer de duister valt. De wandlamp is gemaakt van aluminium en hoogwaardige kunststof.

Productinformatie

Ook 's avonds genieten van uw prachtige tuin? Functionaliteit en sfeer gaan hand in hand met deze wandlamp van In-lite. De lamp is niet alleen handig bij het vinden van uw sleutels wanneer u 's avonds laat thuiskomt, maar slaagt erin uw hele tuin te laten opbloeien. Gemaakt van aluminium en hoogwaardige kunststof. Met zijn stijlvolle donkergrijze kleur misstaat de CLASSIQ absoluut niet aan uw buitenmuur. De serie CLASSIQ biedt ook staande lampen.
 
Alle In-Lite transformatoren zijn voorzien van een lichtgevoelige sensor. Deze zorgt voor het automatische in- en uitschakelen van de verlichting bij het vallen van de duisternis. Dit kan gecombineerd worden met en timer. Deze kunt u instellen tussen de één en twaalf uren. Dit is handig omdat de verlichting de gekozen aantal uren ingeschakeld blijft. Ook hebt u de mogelijkheid tot het aansluiten van een bewegingsmelder. U kunt het systeem helemaal laten voldoen aan uw wensen.
 
De verlichting springt niet aan wanneer u dit wilt, wat nu?  Controleer de volgende punten:
- Moet de 'reset' knop niet moet worden ingeschakeld?
- Staat er spanning op het stopcontact van de transformator?
- Is de laagspanningskabel nog correct op de transformator aangesloten?