Hout en Haard

Partner

Hout & Haard is een begrip in het Westland en omgeving. Marcel en Astrid Pakvis hebben hun winkel gevestigd op het industrieterrein Teijlingen aan de Buijs Ballotstraat 15 te ’s-Gravenzande. De showroom is ingericht met de nieuwste modellen haarden. Je kunt er terecht voor zowel een modern als een klassiek interieur.

In de showroom kun je de mogelijkheden op het gebied van sfeervol verwarmen zien. Hout & Haard verkoopt schouwen, houthaarden, gashaarden en elektrische haarden.

 

Openingstijden

Donderdag: 13:30 tot 17:00 uur
Vrijdag: 13:30 tot 17:00 uur en 19:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 11:00 tot 16:00 uur 
Overige dagen op afspraak

Trends

In deze donkere dagen brengen we meer tijd in huis door dan in welk ander seizoen dan ook. Een haard werkt sfeerverhogend. De woonkamer is een voor de hand liggende plaats voor een haard. Maar er zijn meer plekken in huis waar vuur zorgt voor een extra dimensie. De slaapkamer bijvoorbeeld. Een haard in de slaapkamer is het summum van sfeer en romantiek.

Waar let je op bij het kiezen van een haard? 

Wilt je een haard, dan moet je een aantal beslissingen nemen. Waar plaats ik de haard? Kies ik voor hout, gas of elektrisch? Welk design past bij mijn interieur? Hout & Haard kan je hierbij adviseren.

Advies

Om de juiste keuze te maken uit de vele mogelijkheden voorzien Marcel en Astrid je graag van een vakkundig advies. Hout & Haard is al 16 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van haarden en de aanleg van rookkanalen. Hierdoor kan Hout & Haard het totale pakket leveren, vanaf de keuze voor een haard tot aan de aanleg van alles. Ook heeft Hout & Haard een eigen meubelmakerij waar eventueel een mooi meubel bij de haard op maat gemaakt kan worden. 


Hout & Haard werkt met eigen personeel, dus je hebt altijd maar met een contactpersoon te maken. En dat is wel zo fijn.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Astrid en Marcel Pakvis, tel. 0174- 440692 of ga even langs aan de Buijs Ballotstraat 15 te 's-Gravenzande. Je kunt ook een kijkje nemen op de website: www.houtenhaard.nl

Nieuwbouw

Astrid Pakvis: 'In de regio wordt veel nieuwbouw ontwikkeld. Ook op vrije kavels krijgen steeds meer mensen de kans om hun eigen droomhuis te ontwikkelen. Het is belangrijk om al in een vroeg stadium na te denken over de plaats die de haard in het interieur moet krijgen. Vaak wordt de locatie van de haard bepaald door hoe het huis is: waar zijn de ramen, hoe is de zithoek ingedeeld? Samen met de klant kijken we altijd waar het vuur het meest tot zijn recht komt.'

ARTIKELEN

Schouwen

Een schouw zorgt voor een mooie omlijsting van het vuur.

Elektrische Haarden

Heeft u een woning zonder rookkanaal, maar wilt u wel genieten van het vlammenspel en aangename warmte?

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Buys Ballotstraat 15
2693 BD 's GRAVENZANDE
0174440692
info@houtenhaard.nl
www.houtenhaard.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Schouwen

Een schouw zorgt voor een mooie omlijsting van het vuur.

Elektrische Haarden

Heeft u een woning zonder rookkanaal, maar wilt u wel genieten van het vlammenspel en aangename warmte?

Gashaarden

Zoekt u sfeer en gezelligheid, maar wilt u niet met houtblokken sjouwen en geen rommel, dan is een gashaard van HOUT EN HAARD een goede keuze

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Buys Ballotstraat 15
2693 BD 's GRAVENZANDE
0174440692
info@houtenhaard.nl
www.houtenhaard.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media