Profielfoto van HAROL

HAROL

Industriepark 3, 3290 Diest, België

Over ons

Toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige duurzame zonwering, rolluiken, screens en buitenleven oplossingen in Europa. Alle producten worden op maat gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Met het bedrijfsmotto ‘We believe in natural cooling’ zet Harol zich actief in om een beweging te starten naar een groenere toekomst en te kiezen voor duurzame oplossingen. Ze kiezen voor de beste oplossingen in functionaliteit, kwaliteit en design, zodat je jarenlang plezier beleeft aan een Harol-oplossing.


5 redenen om voor Harol te kiezen
Harol evolueerde van een klein familiebedrijf in Diest tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van garagedeuren, rolluiken, zonwering en buitenleven van Europa. Ontdek hieronder 5 redenen om voor Harol te kiezen.

1. Plaatsing door specialisten
2. Gegarandeerde kwaliteit
3. Kiezen is winnen
4. Makkelijk in gebruik
5. Service van begin tot eind

Ons Advies
Ben je op zoek naar gespecialiseerd advies? Dan kan je altijd bij een Harol-specialist terecht. Zij gaan verder dan de installatie alleen. Ze overlopen graag samen met jou de plannen alvorens ze tot actie overschakelen. Zo ben je zeker dat je het juiste type garagedeur, rolluik, zonwering of buitenleven-oplossing laat plaatsen naar jouw wensen. Ook na de plaatsing beantwoorden ze graag je vragen. Als het over premies, wetgeving en onderhoud gaat bijvoorbeeld. Neem contact op met een Harol-verdeler.

Aangesloten bij