Foto: Harol_screens

Stijlvolle screens: sfeervol én praktisch

Nieuwe Harol Coolscreen-collectie

02 Juli 2024

Een woning met veel licht staat stipt op één als grootste woonwens. Dat is niet zo gek, want natuurlijk daglicht zorgt voor een fijne sfeer, geeft een energiek gevoel én heeft een positief effect op je welzijn. Maar veel zonlicht veroorzaakt ook warmte in huis, zeker in de zomermaanden, en dat is niet comfortabel. Wil je op een duurzame manier ervoor zorgen dat het op zomerse dagen binnen lekker koel blijft? Dan is de nieuwe Coolscreen-collectie van Harol de perfecte keuze. De screens hebben een minimalistisch design, beschermen tegen de hitte van de zon en zorgen zo voor verkoeling. Stijlvol, functioneel én duurzaam dus!

Een duurzame keuze 

De Coolscreens van Harol houden de zon tegen en verminderen daarmee de warmte in huis. Met zonwerende Coolscreens blijven binnenruimtes tot wel 10 graden koeler dan buiten. Ideaal om je woning op een natuurlijke manier lekker koel te houden. De Coolscreens van Harol zijn een duurzame keuze voor meer wooncomfort, goed voor het milieu én voor je portemonnee; je bespaart namelijk ook nog eens op je energiekosten, omdat je nauwelijks of geen airco meer nodig hebt.

Volop voordelen

Heb je behoefte aan meer privacy? Ook dan zijn screens een goede keuze. Screens houden niet alleen de zon op een natuurlijke manier tegen, maar houden ook nieuwsgierige blikken buiten zonder je zicht te blokkeren. Met screens kun je dus nog steeds lekker naar buiten kijken én schijnt er voldoende daglicht naar binnen. De screens van Harol kun je voor het raam plaatsen, maar zijn ook een fijne aanvulling op je bestaande terrasoverkapping door ze (op een later moment) in te laten bouwen. Ook dan bieden ze extra privacy én bescherming bij regen en wind, blokkeren ze de laagstaande zon en houden ze kleine insecten buiten. Wel zo prettig!


Stijlvolle upgrades

Dankzij het minimalistische design met strakke lijnen geven de screens van Harol je woning een luxe uitstraling. Stem de kleur en het motief van het doek af op de rest van je woning voor een mooi geheel. De Coolscreen-collectie van Harol bestaat uit zes modellen. Heb je behoefte aan extra sfeer? Kies dan voor de Coolscreen Led met geïntegreerde ledverlichting. Harol heeft met de Coolscreen Solar ook een screen die volledig werkt op zonne-energie. Een stijlvolle én duurzame upgrade voor elke woning.

Meer van HAROL
Reacties