Profielfoto van Harol Nederland BV

Harol Nederland BV

Paardeweide 12, 4824 EH BREDA

Over ons

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten van 100% gegarandeerde kwaliteit. Op maat van uw wensen en gemakkelijk te bedienen. Met één druk op de knop geniet u van een beter comfort en een gevoel van geborgenheid. Harol biedt een full service van begin tot einde dankzij een uitgebreid netwerk van Specialisten. Kies uit een uitgebreid gamma van zonwering op maat van uw woning, tuin of terras; screens, knikarmschermen, buitenjaloezieën, uitvalschermen of opteer voor een duostore, terrasoverkapping, verandazonwering, PATiO of Umbris (lamellendak). Of bent u op zoek naar een sectionale of laterale poort? Sluit je woning ook af met een Harol oplossing: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken, of opteer voor een rolhek of rolpoort.

Vijf kenmerken Harol

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten. 285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest (België) elke dag opnieuw voor innovatieve producten. Niet voor niets evolueerde het familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten van Europa. Ontdek de 5 redenen om voor Harol te kiezen.

1. Plaatsing door specialisten
Experts uit gespecialiseerde vakbedrijven zorgen voor een uitstekende plaatsing van uw zonwering, rolluiken en garagepoorten. Hun troeven?
• Jarenlange ervaring in de branche.
• Diepgaande kennis van de Harol-producten dankzij opleidingen over montagetechnieken, onderhoud en advies.

2. 100% gegarandeerde kwaliteit
• Alle producten van Harol beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen.
• Ze worden vervaardigd en geleverd met de grootste zorg.
• Harol biedt je een kwaliteitsgarantie van vijf jaar!

3. Geleverd naar je wensen
Onze zonwering, rolluiken en garagepoorten kan u maximaal aan uw behoeften aanpassen. Wil je je manuele bediening aan de linker- of de rechterkant? Een motor met domoticabediening? Vertel je wensen aan je Harol-specialist en hij voert ze uit. Zin in een apart kleurtje? Ook dat kan.

4. Gemakkelijk te bedienen
Zonwering, rolluiken en garagepoorten zijn leverbaar met motor en afstandsbediening. Met één druk op de knop geniet je van een beter comfort en een gevoel van geborgenheid. Met onze domotica-oplossingen kunt u het op- en afrollen zelfs volledig automatiseren.

5. Full service van begin tot einde
De Harol-specialist staat met raad en daad voor je klaar. Je kunt bij hem terecht voor:
• juist advies op basis van uw wensen en behoeften
• perfecte plaatsing
• vragen over kleuren, materialen en onderhoud
• service na verkoop