Foto: harol-zonwering-tuscan-1

Maak jouw tuin of terras zomerklaar met de zonneschermen van Harol

Harol biedt jou de mogelijkheid om thuis dat sfeervolle terras te creëren waar je de hele dag buiten kunt vertoeven met het comfort van binnen.

Na maanden binnen zitten, kijken we reikhalzend uit naar het moment dat we weer buiten van de eerste zonnestralen kunnen genieten. Met de lente voor de deur is dit hét moment om je tuin alvast klaar te maken voor die warme, zwoele zomeravonden. En nu we steeds meer tijd rondom ons huis doorbrengen, kunnen we het buitenleven in eigen tuin beter maar zo comfortabel mogelijk maken.

Fijne sfeer

Eén van de manieren om je tuin sfeervol te maken én meteen een fijne schaduwplek te creëren, is het ophangen van een zonnescherm. Harol maakt elektrische zonweringen op maat en komt met verschillende designs aan ieders wensen tegemoet. Voor elke terras en gevel is er een passend scherm. Er is daarnaast een ruime keuze aan kleuren en materialen voor zowel de doeken als de armen, waardoor de zonwering perfect afgestemd kan worden op iedere woning en stijl.

Optimaal comfort

De nieuwe, duurzame zonneschermen creëren niet alleen gezelligheid en schaduw, maar beschermen ook tegen schadelijke uv-stralen. Ook beschermt het doek tegen de hitte, waardoor het terras én je woning op natuurlijke wijze gekoeld blijven. Dit maakt de high-end zonneweringen niet alleen een eye-catcher in je tuin, maar zij zorgen ook dat je op een veilige en gezonde manier kunt genieten van je terras.

Meer schaduw én verlichting

De schermen van Harol zijn met verschillende opties te upgraden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een sierrand (vario-volant) aan de voorkant te bevestigen, die naast meer sfeer, ook meer schaduw creëert bij een laagstaande zon. Zelfs als de zon onder is, kan een zonnescherm een toevoeging zijn aan je terras. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om dimbare directe of indirecte ledverlichting in de zonneweringen te integreren, zoals in de armen, kast of in de voorlijst. Hierdoor creëer je ook in de avond maximale sfeer en kun je tot in de late uurtjes blijven borrelen in je ‘tuinkamer’.

Nieuwe designs

Harol heeft verschillende stijlen in de collectie. Kies jij voor minimalistisch en strak of voor elegant en ronde vormen? Harol introduceert maar liefst vier nieuwe designs:

- Lux kenmerkt zich door zijn strakke en moderne ontwerp, waardoor het zonnescherm als het ware volledig opgaat in de woning.
- Praia creëert een sfeervol terras door de ronde vorm van de kast.
- Cadiz onderscheidt zich door een meer elegante stijl, waarbij verfijnde rondingen centraal staan.
- Tucan heeft een klassieke look, waardoor dit zonnescherm ook aansluit bij een elegante stijl.

Montagemogelijkheden

Alle schermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren en te bedienen. Er is keuze uit meerdere montagemogelijkheden via inbouw, tegen de muur (of onder het plafond) en er zijn verschillende kasttypen beschikbaar. Uniek aan de zonneweringen van Harol is de innovatieve techniek met ‘Invisibly Wired’ armen, een exclusieve en zeer luxueuze afwerking waarbij staalkabels niet langer meer zichtbaar zijn. De nieuwe zonneschermen zijn getest op het 25 jaar lang twee keer per dag openen en sluiten, hierdoor heb je gegarandeerd lang plezier van een Harol zonnescherm.

Meer van HAROL
Reacties