Profielfoto van Floortec Benelux

Floortec Benelux

Scharlo 9 5165 NG  WASPIK

Over ons

Floortec is ruim 15 jaar de specialist in het onderhouden en renoveren van alle vloeren. Of het nu het schuren van parket of het slijpen van marmer betreft, Floortec heeft de kennis en de vakmensen voor de juiste beoordeling van de vloer en informeert u graag over de diverse behandelings-mogelijkheden.

Artikelen

meest recent

Stofvrij parketschuren

Floortec loopt graag voorop als het om innovatieve producten gaat voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Sinds enkele maanden werkt Floortec dan ook met vooruitstrevende apparatuur in het schuren van houten vloeren: met een speciale Bona stofafzuigingsmodule. Stofvrij schuren; de aangename en gezonde manier om je parketvloer te laten schuren. De Bona stogafzuigingsmodule voorkomt schuurdeeltjes die de gezondheid schaden en laat geen stoflaag van nog wekenlang neerdalende stofdeeltjes achter in je huis. Stofvrij schuren komt ook de afwerking van de vloer ten goede: lak, olie en hardwax worden aangebracht op een perfect schoon oppervlak.  

Floortec Benelux

Traprenovatie

De trap is vaak het ondergeschoven kindje in je huis. Wel vaak belopen, maar er wordt weinig aandacht aan besteed bij de verbouwing cq. verfraaiing van het huis. Vaak wordt gekozen voor tapijt, schilderen of een combinatie hiervan. Tapijt heeft als nadeel dat deze snel slijt en vervuilt ten opzichte van een houten trap. Dit is nu verleden tijd! Floortec traprenovatie biedt je een mooie oplossing om je trap de uitstraling te geven die hij verdient. Door middel van opzettreden van hout of laminaat is je trap binnen 1 dag veranderd in een prachtige trap. Met het woodstairs, multistairs, Douwes Dekker en HAFA lamistairs traprenovatiesysteem wordt de trap kwalitatief bekleed met hout of laminaat door de vakkundige medewerkers.

Floortec Benelux

HMK P24 Edelzeep

Edelzeep voor alle natuur- en kunststofgebonden steen. Een speciale, neutrale onderhoudsreiniger met natuurlijke onderhoudscomponenten. De natuurlijke kleurstructuur wordt verdiept en geeft het oppervlak een warm onderhouden aanzicht. Door regelmatig gebruik wordt het oppervlak mooier. Het oppervlak wordt merkbaar vuilafstotend en ongevoeliger voor vlekken HMK P24 maakt als het ware de vloer onderhoudsvriendelijker in het gebruik. Voeg voor de dagelijkse reiniging 25 à 50 ml van het product toe aan 10 liter warm water.

Floortec Benelux
Bekijk alle 3 artikelen