Traprenovatie

Bij verbouwingen wordt vaak de trap vergeten, terwijl dit het eerste is wat men ziet. X-stairs kan bijna elke trap renoveren, er zijn hierin verschillende combinaties mogelijk. X-stairs heeft twee soorten treden: de X-classic en de X-clusive. De X-classic heeft een rechte neus. De X-clusive heeft een langere en wat ronde hoge neus aan de voorkant. De treden hebben een hdf-kern en een cpl-toplaag. Deze toplaag bestaat weer uit twaalf verschillende lagen. De treden worden verlijmd met een bruiskit. Dit zorgt voor egalisatie en tevens geluidsdemping.

 

Productomschrijving

Een trap wordt veelvuldig gebruikt en moet bestand zijn tegen slijtage. Daarom gebruikt X-stairs materialen met het ISO keurmerk, dat garant staat voor kwaliteit. Hierdoor geeft men tien jaar garantie op de kwaliteit en montage van de trap.

 

X-stairs kan bijna elke trap renoveren, ongeacht vorm of materiaal. Voor de renovatie moet de trap ontdaan zijn van vloerbedekking en losse delen zodat hij kaal is. Hierop worden vervolgens de nieuwe delen aangebracht. Bij het renoveren kunnen zowel zijkanten, overloop als vloertjes in hetzelfde decor meegenomen worden. Na een traprenovatie van X-stairs heeft men praktisch geen geluidsoverlast meer. Dit komt door de speciale kit die gebruikt wordt voor een geluiddempende werking.

 

Om de klant tegemoet te komen heeft X-stairs een ideaal betaalplan: koop de trap nu en betaal pas over 12 maanden, zonder extra kosten. De ervaring leert namelijk dat het renoveren van een trap als laatste uitgifte beschouwd wordt. Maar een verbouwing is niet af als de trap ook niet wordt meegenomen! Een nieuwe trap maakt het geheel helemaal af.

Impressie

Voor renovatie:

 

  

 

Na renovatie: