Stofvrij parketschuren

Floortec loopt graag voorop als het om innovatieve producten gaat voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Sinds enkele maanden werkt Floortec dan ook met vooruitstrevende apparatuur in het schuren van houten vloeren: met een speciale Bona stofafzuigingsmodule. Stofvrij schuren; de aangename en gezonde manier om je parketvloer te laten schuren. De Bona stogafzuigingsmodule voorkomt schuurdeeltjes die de gezondheid schaden en laat geen stoflaag van nog wekenlang neerdalende stofdeeltjes achter in je huis. Stofvrij schuren komt ook de afwerking van de vloer ten goede: lak, olie en hardwax worden aangebracht op een perfect schoon oppervlak.

 

Productomschrijving

Je houten vloer weer als nieuw
Het professioneel en periodiek verzorgen van vloeren is meer dan schoonmaken. Schoonmaken is dagelijks werk, daarnaast heeft elke vloer periodieke verzorging nodig. Planmatig, afgestemd op de soort vloer en de mate van gebruik. Een houten vloer vraagt een andere verzorging dan tapijt en natuursteen. De specialisten van Floortec weten waar het om gaat en nemen de verzorging van je vloer graag van je over. Dat maakt je vloer gebruiksvriendelijker, mooier, hygiënischer en draagt zorg voor een langere levensduur, dus lagere kosten.

 

Een gedegen werkwijze
De eerste stap om je vloer weer in topconditie te krijgen is een advies op maat en een plan van aanpak. De vloer wordt in topconditie gebracht door optimaal te behandelen en waar nodig te renoveren. Floortec heeft daarvoor alle technieken in huis voor elke soort vloer: schuren, vullen, afwerken, reinigen, polijsten, lakken, aankleuren, glansbehandelen. Met gelijksoortige technieken kan je vloer zelfs een geheel andere uitstraling krijgen. Zo krijgt je houten vloer na een intensieve kleurbehandeling een geheel nieuwe look.

 

Planmatig onderhouden van alle vloeren
Een goede periodieke verzorging van de vloer houdt het bereikte resultaat optimaal: een oogstrelend uiterlijk en een gegarandeerd langere levensduur. Geen vloer is gelijk, niet in oppervlakte, niet in materiaal, niet in gebruik. Daarom wordt iedere vloer door Floortec apart beoordeeld en van een eigen verzorgingsadvies voorzien.

 

Prijzen

Voor de juiste prijs biedt Floortec vrijblijvend een inspectie aan door heel Nederland. Floortec experts brengen ter plekke advies uit en maken een offerte op maat, op basis van de specifieke vloer en de wensen van de klant. Floortec hanteert hetzelfde scherpe aanbod voor stofvrij schuren als traditioneel schuren.