Partner

CLE ClimaBox

Clima Engineering werd opgericht in 2001 als onderdeel van de Hoedemakers-groep. Een jaar later had de ClimaBox al een geweldige ontwikkeling ondergaan. Dit revolutionaire klimatisatiesysteem werd een succes: duizenden installaties over heel West-Europa in slechts enkele jaren tijd.

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel / Visie

Clima Engineering werd opgericht in 2001 als onderdeel van de Hoedemakers-groep. Een jaar later had de ClimaBox al een geweldige ontwikkeling ondergaan. Dit revolutionaire klimatisatiesysteem werd een succes: duizenden installaties over heel West-Europa in slechts enkele jaren tijd. Clima Engineering groeide uit tot een gerenommeerd bedrijf in binnen- en buitenland.

In 2007 lanceerde het team van Clima Engineering een geheel nieuw product: ClimaBright. Nadat ClimaBright onder octrooi werd geplaatst, kende deze moderne sfeermaker een schitterende start. Opnieuw een schot in de roos. In 2009 werd de ClimaColor op de markt uitgebracht en ook dit product was een succes.

Clima Engineering staat ondertussen niet stil. Zij zijn voordurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen en proberen die handig te integreren in de producten. Clima Engineering staat in voor perfecte verwarming, ventilatie en koeling. De hoogste kwaliteit, daar gaan zij voor.

artikelen

ClimaBox

Een gebouw moet u een comfortabel gevoel geven, met een gezonde omgeving en een perfect klimaat. ...

ClimaBright

Eén toestel, vier functies. De ClimbaBright van Clima Engineering verwarmt, koelt, ventile...

Toon alle 2 artikelen
collecties
CLE ClimaBox heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Genkersteenweg 243
B-3500 HASSELT

3211246280


RECENSIES
CONTACT
Genkersteenweg 243
B-3500 HASSELT

3211246280