array(1) { ["path"]=> string(42) "www.climabox.com/th_gamma/12980/climaboxv2" }
Partner

CLE ClimaBox

Clima Engineering werd opgericht in 2001 als onderdeel van de Hoedemakers-groep. Een jaar later had de ClimaBox al een geweldige ontwikkeling ondergaan. Dit revolutionaire klimatisatiesysteem werd een succes: duizenden installaties over heel West-Europa in slechts enkele jaren tijd.

Bedrijfsoverzicht CLE ClimaBox

Een gebouw moet u een comfortabel gevoel geven, met een gezonde omgeving en een perfect klimaat. Om u het leven aangenamer te maken, heeft CLIMABOX een klimaatsysteem ontwikkeld dat garant staat voor een perfect binnenmilieu in elk gebouw en in elk jaargetijde.

ClimaBox

Klimaatsysteem CLIMABOX: perfect binnenmilieu. Ideale temperatuur met CLIMABOX.CLIMABOX zorgt voor de ideale temperatuur. Dit -bijna- onzichtbare modulaire systeem, dat in de vloer wordt ingebouwd, zorgt voor een heerlijk aangenaam, gelijkmatig klimaat in uw kantoor, winkelpand of showroom. In de zomer kan u op de CLIMABOX rekenen voor perfecte ventilatie en koeling. In de winter verwarmt ze optimaal alle vertrekken milieuvriendelijk en zuinig. Zo voelt u zich steeds omgeven door ultiem comfort. Kortom, dit all-in-one en allround systeem voorziet in alle behoeften en is daarom perfect voor toekomstgerichte woning- en kantoorprojecten.

Warm in de winter...
De CLIMABOX is ontworpen om als hoofdverwarming te fungeren. Dankzij het hoge vermogen kunnen alle woon- en werkvertrekken optimaal met de CLIMABOX verwarmd worden. Tevens is zijn rendement ongekend hoog: het energieverbruik van deze all-in-one CLIMABOX ligt aanzienlijk lager dan bij klassieke verwarmingssystemen en helpt u zo om moeiteloos te besparen. Hoe koud de winter ook is. De gezonde en aangename werkomgeving die u dankzij dit systeem creëert, garandeert een hogere productiviteit en betere motivatie.

...koel in de zomer...
Voor de warme zomerdagen en zwoele zomeravonden kan u rekenen op de CLIMABOX om uw werkomgeving te hullen in verfrissende koelte. Hiervoor wordt er simpelweg een koelmachine aan de CLIMABOX gekoppeld, die koud water produceert. Door middel van een driewegkraan wordt het water naar de warmtewisselaar van de CLIMABOX geleid, en zo kunnen alle leefruimten lekker fris gehouden worden! De binnentemperatuur kan zo in geen tijd met zeven graden worden verlaagd. Ook ná plaatsing van de CLIMABOX als verwarmingstoestel, kan deze koelingsoptie nog toegevoegd worden.

 

Meer lezen over
'ClimaBox'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.