ClimaBright

Eén toestel, vier functies. De ClimbaBright van Clima Engineering verwarmt, koelt, ventileert en dompelt een ruimte onder in een sfeervolle verlichting. En dat op een ecologische manier, want ze kan gekoppeld worden aan een warmtepomp of een condensatieketel. En op een duurzame en vooral discrete manier. Dit gepatenteerde product is een sfeervolle aanvulling op de ClimaBox. Net zoals zijn voorganger zorgt ClimaBright voor verwarming, ventilatie en airconditioning. Maar er is meer. ClimaBright zorgt ook voor indirecte, sfeervolle verlichting. Zo is hij uiterst geschikt voor gezellige belichtingseffecten.

 

Technische specificaties

 

 

 

Productomschrijving

Met een inbouwdiepte van 8,5 tot 13 cm kunt u de stille en supercompacte ClimbaBright praktisch overal kwijt: in de vloer, onder de trap, in muren, kasten... Het resultaat oogt sober en subtiel dankzij de stijlvolle afwerking in hout of aluminium. Kortom: de ClimaBright is de ultieme totaaloplossing die functionaliteit koppelt aan design.

Supercompact
De grootste troef van de ClimbaBright! Het superhandige inbouwsysteem is gemakkelijk en snel te plaatsen en heeft nauwelijks ruimte nodig. In de chape of dekvloer, in een kast, onder de trap, in de muur, onder het bad,... Waar u de ClimbaBright ook wil installeren, hij past overal!

Bovendien is het klimaatsysteem verkrijgbaar in verschillende compacte formaten (met lengtes van 560 tot 1760 mm). In de vloer bedraagt de minimale diepte die een ClimbaBright nodig heeft slechts 8,5 cm! U bespaart enorm veel ruimte door de compactheid. De vier verschillende types leveren tussen de 800 en 3200 Watt verwarmingvermogen, en tussen 320 en 1280 Watt koelingvermogen. U kunt dus vrijuit kiezen voor het model dat het best bij u en uw woning past.

U vindt de ClimaBright bij de erkende verdelers. Ga langs bij een verkooppunt in uw buurt voor een demonstratie.