Bröring serre architect

Partner

Het plan is gemaakt en de wens is duidelijk; we gaan een serre bouwen! Maar dan; waar te beginnen en welke adviezen zijn er nodig? Men bezoekt een aantal showrooms en bekijkt wat internet sites, maar vaak komt men de oplossing voor een specifieke situatie niet tegen. Bovendien wil men ook wel eens wat anders dan 'standaard'. Dan is het inschakelen van een serre-architect een goede oplossing. Rolf Bröring uit Schijndel is zo’n gespecialiseerd architect en ontwerpt al jaren unieke serres en tuinkamers.

Serre-architect
'Als ontwerper ben ik in eerste instantie geïnteresseerd in de wensen en mogelijkheden van mijn opdrachtgevers', zegt Rolf. 'Wie een serre aanbouwt of zijn huis renoveert, moet zich ook na de verbouwing weer thuis voelen. Letterlijk, met extra comfort en licht, maar ook figuurlijk met het veilige en behaaglijke gevoel van een eigen plek thuis. De gesprekken met de mensen en het goed treffen van hun wensen en verlangens is het boeiendste aspect van dit werk'. Met 20 jaar ervaring ontwerpt Rolf veel serres en glasconstructies, maar ook grote en kleine verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten.'

Rolf Bröring


Startpunt voor elke serre zijn de wensen van de opdrachtgever. Wat verwacht men van de nieuwe ruimte? Veel licht en moderne transparant of juist geborgenheid en warmte? Met praten, meten en kijken vertaal ik alle eisen in een creatief ontwerp. Passend bij de architectuur van het huis en technisch 100%.

 

Via een 3D animatie wordt de serre zeer realistisch gepresenteerd, compleet met het huis, de tuin en de werkelijke zonnestand. Dat voorkomt verrassingen achteraf.
Na het ontwerp verzorg ik het gehele proces van de bouwvergunning, begeleiding van de bouw en controle van de aannemer. Voor dit complete pakket wordt, vooraf, via een stappenplan, een vaste prijs afgesproken.

 

‘Ieder huis en iedere klant zijn anders. Als je goed luistert, vormt de serre zich vanzelf.’

 

Rolf Bröring.
Bröring Serres met Signatuur.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Madame Curieweg 3
5482 TL SCHIJNDEL
0735494107
info@broring.nl
www.broring.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Madame Curieweg 3
5482 TL SCHIJNDEL
0735494107
info@broring.nl
www.broring.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media