Profielfoto van Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

Valkenburgerstraat 201a 1011 MJ  AMSTERDAM

Over ons

ONZE FILOSOFIE       Wij benaderen ruimtes op een geheel eigen manier en leveren maatwerk. Spannende contrasten en onverwachte combinaties zorgen voor een speels en levendig effect. Onze kernwaarden zijn tijdloosheid, symmetrie, comfort en ingetogen luxe. Samen met u creëren wij verrassende en unieke interieurs die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Dit gevoel vind u ook terug in onze zakelijke- en horecaprojecten.ONZE MISSIE       Ons enthousiaste team deelt een passie voor het interieur en streeft ernaar om klanten blij te maken. Wij willen u steeds weer inspireren en verrassen. Dat doen wij door goed te luisteren en door samen uw droom te vertalen in een tijdloos bijzonder interieur dat past bij het huis en uw eigen persoonlijkheid. Wij werken en denken vanuit een door u vastgesteld budget. Bij realisatie van uw project, doen wij ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

Bedrijfsprofiel

Baden Baden is door Piet en Karin Boon opgericht als showroom voor meubelen en badkamers met een Piet Boon® uitstraling. Het is een stijl waarin klassieke en moderne elementen tijdloos gecombineerd worden met eerlijke vormen en duurzame materialen.
Baden Baden biedt een eclectische mix van design, kunst, objecten en accessoires.

Bedrijfsprofiel
 

In de showroom van Baden Baden Interior te Amsterdam, tonen wij een compacte selectie van ons aanbod in badkamers, meubelen, stoffering en accessoires. Regelmatig laten wij nieuwe stijlen en trends zien zodat we u blijven inspireren. Hier vinden ook de afspraken plaats voor uw advies of ontwerp door Studio Baden Baden. 1 uur orienterend of uitgebreidt. Kom langs of maak een afspraak, ons team staat voor u klaar!   Baden Baden biedt een eclectische mix van design, kunst, objecten en accessoires.

Artikelen

meest recent

Flexform

Sinds de jaren ’70 hebben bekende ontwerpers als Joe Colombo, Sergio Asti, Rodolfo Bonetto en tegenwoordig Antonio Citterio de collectie bestaande uit tafels, stoelen, fauteuils, kasten en banken vormgegeven. De tijdloze collectie is breed toepasbaar in zowel moderne als klassieke projecten.Research, esthetiek, superieure kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Dit heeft geleid tot succesvolle banken series als Long Island, Groundpiece, Status, Feel Good en Magnum die de identiteit van Flexform een gezicht geven. Dat veel architecten voor Flexform kiezen komt, naast de vormgeving, door de flexibiliteit in comfort, stoffering en opstelling. Diversen modellen zijn koppelbaar wat vele opstellingen mogelijk maakt. Het zitcomfort kan worden aangepast naar wens door dat meerdere modellen een diepe en ondiepe variant kennen, de hoogte aangepast kan worden en door de toepassing van zachte dons of stevige Dacron zitkussens. Alle textiele bekleding is verwijderbaar, gemakkelijk in het geval van reiniging of vervanging. Flexform biedt een ruime keuze aan stoffen waarin natuurlijke en sterke garens gemengd worden in een fraai kleurpallet.Op de afgelopen Salone del Mobile in Milaan introduceerde Flexform nieuwe modellen (oa Grande mare) en werd de luxe Mood collectie modern gepresenteerd (oa model Aline). Bij Baden Baden interior tonen wij een selectie Flexform fauteuils en banken en kunt u alle stof- en leerstalen bekijken.

Baden Baden Interior

Volevatch

Al meer dan tien jaar distribueert Baden Baden interior het exclusieve franse merk Volevatch in Nederland. Het is een tijdloze, uitgebreide en luxe collectie van kranen, sanitair, accessoires en radiatoren. Voor de fabricage van de kranen gebruikt Volevatch hoogwaardige materialen en de modernste machines. Veel afwerkingen geschieden nog met de hand. Volevatch heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen en dragen o.a. het predicaat "Entreprise du Patrimoine Vivant". Dit vanwege het in stand houden en doorgeven van ambachtelijke producten van hoge kwaliteit en het leveren van goede service. Volevatch is opgericht door Serge Volevatch, die na de voltooiing van zijn studie stedenbouwkunde zijn passie 'het terugbrengen van de luxe badcultuur' volgt. Hij legt zich eind jaren zeventig toe op de verkoop en restauratie van oude kranen. Door de creatie van de 'Bistro' serie werd zijn talent herkend door o.a. Guerlain (Paris), Tiffany's (NY) en architect Andre Putman. Inmiddels wordt het merk Volevatch wereldwijd toegepast bij particulieren, in hotels, restaurants en op jachten. De kranen voldoen aan de NF, NSF (usa) en ISO9001 normen. Er is een ruime keuze uit verschillende maten en binnenwerken zijn er voor zowel steens- als voorzetwanden.De diverse Volevatch kranencollecties hebben een eigen karakter. Alle kranen en accessoires worden geleverd in afwerkingen als chroom, glans en mat nikkel, gelakt en ongelakt messing, (oud) zilver, goud, antiek brons, glans en antiek koper. Bedieningshendels worden geleverd in metaal, porselein, (edele) houtsoorten en in kristal (Val Saint-Lambert).Veel toegepast is de tijdloze 'Bistro' serie met kruishendels of hendels met porselein, eiken of ebbenhout. Met een knipoog naar een rijk verleden zijn er de klassieke 'Grand Hotel' en 'Heritage' series. Een eigentijdse uitstraling hebben de strakke 'Piet' en 'Nemo' series. Voor speciale projecten zijn er de historische 'Art Deco' en 'Versailles' series of de elegante kranen ontworpen voor couturiere Jeanne Lanvin. Maatwerk bestaat ook tot de mogelijkheden.Bijzonder stijlvol zijn de robuuste (handdoek) radiatoren, verkrijgbaar in zowel in wand- en staande modellen. De radiatoren werken op cv of elektra en worden in dezelfde metaalkleuren als de kranen geleverd. Volevatch brengt een grote collectie luxe en authentieke accessoires. Van kleine zeepbakjes tot grote spiegels. Deze komen in dezelfde metaalkleuren als de kranen en maken de klassieke badkamer af.

Baden Baden Interior

Kevin Reilly

De lampen van de Amerikaanse Kevin Reilly collectie zijn tijdloze blikvangers voor binnen en buiten. Stuk voor stuk met de hand gemaakt en strak vormgegeven.De exclusieve collectie heeft een heldere, stijlvolle en enigszins robuuste uitstraling. Bijzonder is de ‘’Altar’’ lamp met de fraaie, niet van echt te onderscheiden, waskaarsen met daarin een elektrische lichtbron. De collectie komt in 4 metaal kleuren en maatwerk is mogelijk. Leverancier Baden Baden interior toont continue een of meerdere modellen.

Baden Baden Interior

Woodnotes

Baden Baden interior voert de prachtige papierproducten van het Finse merk 'Woodnotes'. Sinds 1987 produceren zij duurzame interieur stoffering gebaseerd op traditionele Finse technieken.Hierbij wordt van papier garen gefabriceerd wat weer op ambachtelijke wijze geweven wordt. De collectie bestaat uit vloerkleden van papier en een mix van wol/papier. Deze kleden komen in diverse maten, kleuren, structuren, dessins en afwerkingen. Een goede bijkomstigheid is dat de kleden 100% bio- afbreekbaar zijn en bij de productie geen schadelijke (verf)stoffen worden gebruikt. Inmiddels is de collectie uitgebreid met sfeervolle rol- en vouwgordijnen, meubelen en accessoires. Erg decoratief zijn de knisperende papieren 'throws' en roomdividers.

Baden Baden Interior

Not Only White

Not Only White is een Nederlands merk dat in 2010 is opgericht door Marike Andeweg. Zij streeft ernaar om onderscheidende en flexibele productoplossingen te bieden voor de particuliere en de projectmarkt. Andeweg heeft de afgelopen jaren al vele designprijzen gewonnen vanwege haar vernieuwende vormgeving en het innovatief gebruik van wit Himacs solid surface materiaal. Wat haar het meest inspireert is de uitdaging om een puur en ongedwongen product te maken. 'Ik ben op zoek naar de grenzen tussen esthetiek, functionaliteit en materiaal.' Het resultaat zijn collecties die een weerspiegeling zijn van haar ervaring en persoonlijke creatieve ontwikkeling. De producten zijn altijd opvallend maar slagen er altijd in om vloeiend te integreren in de ruimte. Met bijzondere combinaties en door Himacs in kleur aan te bieden gaat Not Only White verder dan wit alleen...

Baden Baden Interior
Bekijk alle 9 artikelen