string(1) "b"
Profielfoto van Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

Valkenburgerstraat 201a, 1011 MJ AMSTERDAM

Over ons

ONZE FILOSOFIE       Wij benaderen ruimtes op een geheel eigen manier en leveren maatwerk. Spannende contrasten en onverwachte combinaties zorgen voor een speels en levendig effect. Onze kernwaarden zijn tijdloosheid, symmetrie, comfort en ingetogen luxe. Samen met u creëren wij verrassende en unieke interieurs die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Dit gevoel vind u ook terug in onze zakelijke- en horecaprojecten.ONZE MISSIE       Ons enthousiaste team deelt een passie voor het interieur en streeft ernaar om klanten blij te maken. Wij willen u steeds weer inspireren en verrassen. Dat doen wij door goed te luisteren en door samen uw droom te vertalen in een tijdloos bijzonder interieur dat past bij het huis en uw eigen persoonlijkheid. Wij werken en denken vanuit een door u vastgesteld budget. Bij realisatie van uw project, doen wij ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

Bedrijfsprofiel

Baden Baden is door Piet en Karin Boon opgericht als showroom voor meubelen en badkamers met een Piet Boon® uitstraling. Het is een stijl waarin klassieke en moderne elementen tijdloos gecombineerd worden met eerlijke vormen en duurzame materialen.
Baden Baden biedt een eclectische mix van design, kunst, objecten en accessoires.

Bedrijfsprofiel
 

In de showroom van Baden Baden Interior te Amsterdam, tonen wij een compacte selectie van ons aanbod in badkamers, meubelen, stoffering en accessoires. Regelmatig laten wij nieuwe stijlen en trends zien zodat we u blijven inspireren. Hier vinden ook de afspraken plaats voor uw advies of ontwerp door Studio Baden Baden. 1 uur orienterend of uitgebreidt. Kom langs of maak een afspraak, ons team staat voor u klaar!   Baden Baden biedt een eclectische mix van design, kunst, objecten en accessoires.

Artikelen

meest recent

Volevatch

Al meer dan tien jaar distribueert Baden Baden interior het exclusieve franse merk Volevatch in Nederland. Het is een tijdloze, uitgebreide en luxe collectie van kranen, sanitair, accessoires en radiatoren. Voor de fabricage van de kranen gebruikt Volevatch hoogwaardige materialen en de modernste machines. Veel afwerkingen geschieden nog met de hand. Volevatch heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen en dragen o.a. het predicaat "Entreprise du Patrimoine Vivant". Dit vanwege het in stand houden en doorgeven van ambachtelijke producten van hoge kwaliteit en het leveren van goede service. Volevatch is opgericht door Serge Volevatch, die na de voltooiing van zijn studie stedenbouwkunde zijn passie 'het terugbrengen van de luxe badcultuur' volgt. Hij legt zich eind jaren zeventig toe op de verkoop en restauratie van oude kranen. Door de creatie van de 'Bistro' serie werd zijn talent herkend door o.a. Guerlain (Paris), Tiffany's (NY) en architect Andre Putman. Inmiddels wordt het merk Volevatch wereldwijd toegepast bij particulieren, in hotels, restaurants en op jachten. De kranen voldoen aan de NF, NSF (usa) en ISO9001 normen. Er is een ruime keuze uit verschillende maten en binnenwerken zijn er voor zowel steens- als voorzetwanden.De diverse Volevatch kranencollecties hebben een eigen karakter. Alle kranen en accessoires worden geleverd in afwerkingen als chroom, glans en mat nikkel, gelakt en ongelakt messing, (oud) zilver, goud, antiek brons, glans en antiek koper. Bedieningshendels worden geleverd in metaal, porselein, (edele) houtsoorten en in kristal (Val Saint-Lambert).Veel toegepast is de tijdloze 'Bistro' serie met kruishendels of hendels met porselein, eiken of ebbenhout. Met een knipoog naar een rijk verleden zijn er de klassieke 'Grand Hotel' en 'Heritage' series. Een eigentijdse uitstraling hebben de strakke 'Piet' en 'Nemo' series. Voor speciale projecten zijn er de historische 'Art Deco' en 'Versailles' series of de elegante kranen ontworpen voor couturiere Jeanne Lanvin. Maatwerk bestaat ook tot de mogelijkheden.Bijzonder stijlvol zijn de robuuste (handdoek) radiatoren, verkrijgbaar in zowel in wand- en staande modellen. De radiatoren werken op cv of elektra en worden in dezelfde metaalkleuren als de kranen geleverd. Volevatch brengt een grote collectie luxe en authentieke accessoires. Van kleine zeepbakjes tot grote spiegels. Deze komen in dezelfde metaalkleuren als de kranen en maken de klassieke badkamer af.

Baden Baden Interior
Bekijk alle 9 artikelen