Profielfoto van Alex van Keulen

Alex van Keulen

Transistorstraat 9127, 1322 CL Almere

Over ons

Je besluit is genomen: je wilt verhuizen naar Almere. Almere is een moderne stad met relatief veel nieuwbouw en onderhoudsarme woningen.

Makelaar in Almere nodig?

De wijkvoorzieningen zijn over het algemeen zeer goed te noemen. Als je hier wilt wonen om snel bij je werk te zijn, dan weet je wellicht dat Almere beschikt over goede uitvalswegen en helemaal is ingericht op woon-werkverkeer dat snel en efficiënt moet doorstromen. Kijk je naar het woningaanbod in Almere, dan zie je uiteenlopende huizen in verschillende prijsklassen en woonwijken. Hoe weet je of je de beste keuze maakt en een marktconforme prijs betaalt? Op deze vragen krijg je een antwoord met een makelaar Almere die kennis van de buurt en omgeving heeft.

Voordelen van een makelaar  Almere

Wat verwacht je van een makelaar Almere? Wat kan een makelaar voor je doen wat je zelf niet kunt? Een betrouwbare makelaar hiervoor is Alex van Keulen makelaarskantoor. Zij zijn op de hoogte van het gehele woningaanbod in Almere en omstreken. Ook weten ze hoe de prijzen zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en wat de nieuwe markttrends zijn. Ze weten welke wijken wat voorzieningen en woongenot betreft boven andere wijken uitsteken. Ook zijn ze op de hoogte van de belangrijkste aankoopmotieven en kunnen snel beoordelen of je bij bepaalde huizen veel of minder concurrentie mag verwachten. Bovenal zijn ze ter zake kundig. Waar jij waarschijnlijk vooral gefixeerd bent op gevoel en de mogelijkheden die een nieuw huis je biedt en wellicht al met prachtige toekomstfantasieën rondloopt, letten zij speciaal op verborgen gebreken en hebben oog voor achterstallig onderhoud. Uiteindelijk heeft dit alles invloed op de prijs die je redelijkerwijs voor je nieuwe woning gaat betalen.

Een makelaar in Almere met ervaring

Als je besloten hebt een makelaar Almere in te schakelen, dan beginnen ze bij Alex van Keulen met een goed gesprek. Jij bent open over je aankoopmotieven en samen stellen we een koopplan op. Samen bekijken we het actuele woningaanbod. Wil je snel een nieuwe woning, of wacht je op dat ene juweel waar jij je helemaal thuis gaat voelen? Dit wordt onderdeel van onze gezamenlijke aankoopstrategie. Samen bezichtigen we woningen die te koop worden aangeboden in Almere en we bespreken open en eerlijk alle voordelen en nadelen. Samen zorgen we per woning voor de best passende biedstrategie. Wij werken op basis van no cure no pay. Vind je via ons geen goede woning in Almere, dan ben je ons niets verschuldigd. Heb je op een van de huizen een winnend bod uitgebracht, dan zorgen wij er samen voor dat alle juridische en formele vereisten helemaal in orde komen. Jij wilt een goede makelaar Almere? Alex van Keulen maakt dit mogelijk.