string(1) "p"

Ook slim uw woning verkopen?

Denkt u aan verhuizen?  Een woning verkopen tegen een goede prijs vraagt om een slimme aanpak.

Een krappe markt

Er is op dit moment een te kort aan betaalbare woningen. Dat betekent vaak dat uw woning goed kunt verkopen voor een mooie prijs, maar dat betekent ook dat uw nieuwe woning wellicht duurder gaat zijn. Een goede makelaar neemt veel werk uit handen en leidt u door het proces heen. Wilt u uw woning verkopen? Ga dan niet over een nacht ijs.

Woning verkopen, stap voor stap
Als uw uw woning gaat verkopen, doet u dat uiteraard niet zo maar. U heeft er goed over nagedacht en wilt uiteraard een zo hoogst mogelijke prijs. Een woning verkopen gaat stap voor stap. Het begint bij de waardebepaling. Wat is uw woning waard en voor hoeveel kunt u deze te koop zetten? Dat zijn belangrijke vragen, waar wij u graag en geheel kosteloos bij helpen. Vervolgens maakt u de keuze of u dat zelf gaat doen via uw eigen netwerk of dat u een makelaar inschakelt. Als u de verkoop zelf gaat regelen is het belangrijk om zo veel mogelijk mensen in uw omgeving hiervan op de hoogte te brengen. En u kunt het uiteraard ook via social media kenbaar maken. Als u uw woning via een makelaar wilt verkopen is het belangrijk dat hij voor u zelf bepaalt wat u van de makelaar verwacht. Vraag rond in uw omgeving en vrienden over hun ervaringen met makelaars uit de buurt en maak dan een selectie volgens uw eigen criteria. De eerste indruk is goed waard. Heeft u een goed gevoel na een eerste gesprek op het kantoor, nodig dan de makelaar bij u thuis uit. De makelaar ken doorgaans alle prijsontwikkelingen in de buurt en zal op basis daarvan zijn advies voor de vraagprijs uitbrengen. Hij kan u verder wijzen op zakelijke aspecten die bij een woning verkopen belangrijk zijn.

Het beste resultaat
Natuurlijk wilt u uw woning verkopen met het beste resultaat. Dat begrijpen een deskundig makelaar maar al te doen en daar zullen zij zich voor 100% inzetten.  Een goede makelaar volgt de ontwikkelingen van de woningmarkt op de voet en stellen hoge eisen aan een goed advies. Tegenwoordig zet een makelaar diverse moderne middelen en media in om uw woning goed onder de aandacht te brengen. U heeft vast weleens via Facebook diverse woningen in de verkoop voorbij zien komen.

Een betrouwbare makelaar
Wellicht kende u ze al (bijvoorbeeld via diverse RTL-programma’s) maar dan als Namaco. Voorheen waren zij 10 jaar lang aangesloten bij deze landelijke organisatie. Ze zijn zelfstandig verder gegaan als Alex van Keulen makelaars en taxateurs. Deze stap hebben wij bewust gemaakt. Ze staan voor persoonlijke aandacht en stemmen daarom onze dienstverlening af op uw wensen.  Door hun jarenlange ervaring hebben ze een eigentijdse aanpak ontwikkeld. Wanneer u bijvoorbeeld uw woning voor het grootste gedeelte zelf wilt verkopen, geven zij u het best advies. Ze hebben hiervoor twee pakketten samengesteld, zodat u de juiste ondersteuning krijgt.