Profielfoto van Morgana Arnhem

Morgana Arnhem

Website
Venlosingel 21-1, 6845 JL Arnhem
maandag
13:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
12:00 - 17:00

Over ons

Met ruim 150 collega’s gaan we tot het uiterste om onze klanten te ontzorgen.

Welkom bij beddenzaak Morgana Arnhem Damminga

Beddenzaak Morgana Damminga Arnhem is gevestigd aan de woonboulevard Arnhem-zuid. Ideaal voor een dagje woonshoppen. De familienaam Damminga is al 60 jaar een begrip in Arnhem en omstreken als het gaat om slapen en textiel. Nathanaël, de derde generatie, staat inmiddels aan het roer. In de showroom van ruim 1000m² vind je een uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en maatwerkkasten. Ervaar de meerwaarde van persoonlijke advies en stel samen met een deskundige slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. 

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Arnhem

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Arnhem is van zondag t/m vrijdag geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

 Meer informatie 

U kunt meer informati eterug vinden in onze website

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken