Foto: Forest_villeroy

Zo mooi is kleur in je badkamer

Ontdek de kleurrijke badkamercollecties van Villeroy & Boch

23 November 2023

Kleur maakt een echte comeback in de badkamer. En dat is niet zo gek. Kleur creëert sfeer en zorgt voor een persoonlijke touch. Villeroy & Boch heeft wastafels in verschillende trendkleuren passend bij iedere badkamerkamerstijl. Combineer met een stijlvol bad en badkamermeubel in dezelfde tint voor een ton-sur-ton effect of kies juist voor contrast met een spannende kleurencombinatie. Ontdek hoe mooi kleur is in de badkamer!

A touch of colour

Voeg in kleine stapjes kleur toe aan je badkamer. Een gekleurde wastafel geeft jouw badkamer al een compleet andere look. Met de Artis wastafelcollectie van Villeroy & Boch zorg je gemakkelijk voor een touch of colour. Dit jaar zijn er drie nieuwe tinten toegevoegd: de groene kleur Forest, de grijsblauwe tint Frozen en donkerblauw Ocean. Met deze drie nieuwkomers bestaat de collectie uit tien kleuren. Met het brede kleurenassortiment en vier verschillende vormen (vierkant, rond, rechthoekig en ovaal) kun je afhankelijk van je persoonlijke smaak een subtiel of krachtig kleuraccent aan je badkamer toevoegen.

Baden in kleur

Durf je een statement te maken in de badkamer? Kies dan voor een gekleurd bad. Naast wastafels in kleur, heeft Villeroy & Boch ook vrijstaande baden in dezelfde kleuren als de Artis collectie. De baden hebben een helderwitte binnenkant en een gekleurde buitenzijde, met een keuze uit een glanzende of matte finish. Naast de Artis kleuren is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor ‘Colour on Demand’. Hierbij heb je maar liefst de keuze uit ruim 200 kleuren en baden uit acht collecties zoals Finion, Loop & Friends en Theano.

Kleur bekennen

Niets is fijner dan een opgeruimde badkamer. De badkamermeubels van Villeroy & Boch helpen je daar een handje bij. Kies voor een meubel in kleur, zoals donkerblauw, olijfgroen of een rode tint en maak van een standaard badkamer een stijlvolle ruimte. De badkamermeubels uit de Finion collectie kun je zelf samenstellen: kies voor spannende kleurencombinaties of een ton-sur-ton look in combinatie met een wastafel en bad in een bijpassende tint. Houd je niet van felle kleuren? De badkamermeubels zijn er ook in mooie houttinten om zo een subtiele, rustige kleur aan te brengen in de badkamer. Creëer een persoonlijke, kleurrijke oase passend bij je eigen stijl.

Reacties