Profielfoto van Windsor Bathrooms
Windsor Bathrooms
Toutenburgstraat 2, 8912 AG Leeuwarden
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Koperen baden dieper dan de standaard baden

Ervaar het comfort van de royale ronding die rond de schouders loopt. De baden zijn dieper dan de standaard baden, dit zorgt ervoor dat er geen schouders of knieën boven de waterlijn uitkomen

Koperen baden voor een heerlijk warm bad

Koper, tin en messing zijn zeer goede geleiders, waardoor de warmte doordringt tot in het gehele bad. Het ontwerp van onze koperen baden is uniek waardoor men rechter op zit. Ervaar het comfort van de royale ronding die rond de schouders loopt. De baden zijn dieper dan de standaard baden, dit zorgt ervoor dat er geen schouders of knieën boven de waterlijn uitkomen. Geniet ontspannend na een drukke dag van een heerlijk warm bad van koper.

Een standaard bad van koper weegt rond de 45 kg, in perspectief met een gietijzeren bad welke ongeveer 160 kg weegt. Onze koperen baden kunnen daarom gemakkelijk worden geïnstalleerd door één persoon en zijn hierdoor ideaal voor projecten of renovaties waar het gewicht van het bad een probleem is. De prachtige vrijstaande koper baden zijn vervaardigd uit messing, koper en/of tin en verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Afmeting of ontwerp naar uw inzicht laten fabriceren? neem contact met ons op voor de mogelijkheden.