Handdoekdroger Jay nu ook in zwart!

Het is een niet te missen trend in de badkamer: zwarte producten.

28 November 2017

En dat is niet voor niets. Deze kleur zorgt namelijk voor een mysterieus en spannend contrast. De Jay sluit hier perfect op aan, want deze stijlvolle handdoekdroger is nu ook in zwart (RAL9004) leverbaar. Met de Jay heb je altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming.

Hoogtematen

Naast de zwarte versie is de Jay ook leverbaar in geborsteld of gepolijst roestvast staal. Deze types zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtematen 820mm en 1720mm. Het zwarte model is alleen leverbaar in hoogtemaat 1720mm.

Licht = aan

De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de Jay in bedrijf is, brandt er een licht onder de knop. De Jay kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd, in een inbouw en een opbouw uitvoering.

Reacties
Anderen bekeken ook

Verwarming

Er zijn verschillende manieren om je badkamer te verwarmen zodat het comfort optimaal is. Een designradiator is een blikvanger in je badkamer. Een handdoekradiator is erg praktisch omdat deze ook je handdoeken verwarmt en droogt. Indien je een nieuwe tegelvloer gaat leggen in je badkamer is een electrische vloerverwarming zeker te overwegen. Een electrische vloerverwarming is snel op temperatuur en is middels een digitale klokthermostaat helemaal op tijd in te stellen. De vloer is altijd lekker warm en de warmte is beter verdeeld. Ook worden er steeds meer electrische radiatoren toegepast in badkamers met een instelbareklokthermostaat. Ook infrarood radiatoren voor zowel de wand als op het plafond zijn mogelijk. Spiegelverwarming zorgt ervoor dat je nooit meer condens hebt op je spiegel.

BadkamerID