Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht villeroy-boch.com

Een frisse boodschap!

Het closet Subway 2.0 DirectFlush is een overtuigend voorbeeld van hoe de innovatieve kracht van Villeroy & Boch het dagelijkse leven verbetert. Met zijn beproefde, aantrekkelijke vormgeving past hij ideaal in de uitgebreide collectie Subway 2.0. Het closet is spoelrandloos, bijzonder snel en eenvoudig te reinigen. Bij een waterverbruik van slechts 3 à 4,5 liter spoelt het vertrouwd grondig en spaart Subway 2.0 DirectFlush zowel portemonnee als milieu.

Een frisse boodschap!

Persoonlijke hygiëne is belangrijk, vooral op het toilet. Villeroy & Boch introduceert daarom de DirectFlush Subway 2.0; een spoelrandloos toilet. Geen plaatsen meer waar vuil zich kan afzetten. Wel zo fris! Spoelrandloos, maar wel met boord die ervoor zorgt dat het water niet omhoog spat. In tegenstelling tot spoelrandloze toiletten van andere merken, voorkomt de boord van Villeroy & Boch het spatten uit de pot. Ervaar zelf dat dit toilet dus nog schoner is!

DirectFlush is dus ideaal voor gebruik op plaatsen met de strengste hygiëne-eisen, zoals ziekenhuizen of drukke openbare gebouwen, maar ook in privé huizen.

SupraFix 2.0: eenvoudige bevestiging en aantrekkelijk design

De tweede generatie van het gepatenteerde montagesysteem SupraFix maakt het bevestigen van wandtoiletten nog eenvoudiger. De montage gebeurt van bovenaf en vereist dus slechts één installateur. Het totale bevestigingssysteem is geïntegreerd, zodat het toilet en de wc-bril via dezelfde montagegaten geïnstalleerd kunnen worden. Hierdoor zijn de schroeven korter, zijn er minder rotaties nodig en liggen de schroeven beter verzonken in het keramiek.

 

 

Kies maar

Meer lezen over
'Een frisse boodschap!'?

meer van deze professional

Gezien op de vtwonen & designbeurs

Met als thema ‘Feeling at home’ presenteert Villero...

Squaro Infinity

Inloopdouches zijn dé trend op badkamergebied. Een inl...

Meubels Legato en Avento

De badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een breed...

Toon alle 51 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.