Foto: press_2013//Geberit-AquaClean-Sela-douchewc.jpg

Geberit AquaClean Sela douchewc: awardwinnnaar!

De nieuwe douchewc van Geberit, AquaClean Sela, wint de iF Product Design Award en de Interior Innovation Award 2013.

De nieuwe douchewc van Geberit, AquaClean Sela, wint de iF Product Design Award en de Interior Innovation Award 2013.

De innovatieve technologie en het revolutionaire ontwerp van de Geberit AquaClean Sela hebben grote indruk gemaakt op de juryleden van de iF Product Design Award en de Interior Innovation Award. De nieuwe AquaClean Sela douchewc oogt als een normaal toilet, maar biedt toch ongekende frisheid en luxe middels de geïntegreerde douchefunctie. Het ontwerp, afkomstig van de bekende Italiaanse architect en ontwerper Matteo Thun, heeft de juryleden overtuigd en is door het unieke en elegante design in de prijzen gevallen.

De iF Product Design Award is één van de belangrijkste ontwerpcompetities in de wereld. Uit duizenden inzendingen heeft de jury een award voor excellent design aan de Geberit AquaClean Sela toegekend. Ook is de AquaClean Sela vereerd met de Interior Innovation Award. Deze prijs wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze design awards binnen de interieurbranche.

Vol lof
De juryleden van beide awards zijn vol lof over de Geberit AquaClean Sela. Ontwerper Matteo Thun heeft de douchewc een compacte elegantie gegeven, waardoor deze er als een normaal toilet uitziet, maar toch ongekende frisheid en luxe biedt. Geberit is verheugd over de awards: 'Wederom blijken onze producten indrukwekkend te zijn. Niet alleen vanwege de verfijnde technologie en functionaliteit, maar ook door het elegante en eenvoudige ontwerp.'

Reinigen met water
Geberit AquaClean Sela reinigt het onderlichaam met een lichaamswarme, tedere en luchtige douchestraal, welke geïntegreerd is in het toilet. Met de ranke afstandsbediening of middels het subtiele zijpaneel van het toilet wordt met één druk op de knop de douchefunctie geactiveerd en het onderlichaam gereinigd met een warme waterstraal. Een ervaring van verbluffende frisheid en pure hygiëne.

De bekroonde Geberit AquaClean Sela is vanaf heden verkrijgbaar via de sanitair showroom of via de installateur. Bij 80 Geberit AquaClean partners wordt de Sela getoond en kan de AquaClean douchewc ook worden getest in het gastentoilet. Kijk voor de dichtstbijzijnde partner op www.geberit-aquaclean.nl.

Voor meer informatie over de AquaClean Sela kunt u terecht op www.geberit-aquaclean.nl/sela.

Publicatiedatum: 14 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties