Foto: Geberit-Alba

Een revolutie in de badkamer - de nieuwe, betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc

Reinigen met water nu voor vrijwel iedereen toegankelijk

24 Mei 2024

Het is tijd voor een revolutie in de badkamer; Geberit lanceert de nieuwe, betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc. Voor het eerst wordt daarmee een douchewc van hoge kwaliteit toegankelijk voor een grote groep mensen. Geberit AquaClean Alba richt zich op de essentiële functies van een douchewc: een verfrissende WhirlSpray douchestraal, een krachtige TurboFlush spoeltechnologie, een elegant ontwerp van topontwerper Christoph Behling en dit alles tegen een bescheiden meerprijs in vergelijking met een conventioneel wandcloset. Dankzij AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar een douchewc voor vrijwel iedereen haalbaar.

Dat water beter schoonmaakt en hygienischer is dan papier, daar zijn de meeste mensen wel van overtuigd. Vooral het financiële aspect was een struikelblok bij de aanschaf van een douchewc. Geberit heeft dit struikelblok met de AquaClean Alba weggenomen. Vrijwel iedereen kan nu het comfort, de hygiëne en de frisheid van het reinigen met water thuis ervaren.

"Het is de hoogste tijd voor een langverwachte stap vooruit in hygiëne in de badkamer", aldus Margit Pfeifer, hoofd Geberit AquaClean. “De nieuwe douchewc AquaClean Alba brengt deze vooruitgang naar de gewone badkamer. Ondanks het feit dat de nieuwe AquaClean Alba gepositioneerd is als een instapmodel, omvat het de uitgebreide expertise van Geberit en een aantal premium kenmerken. Dit omvat onder andere de WhirlSpray douchetechnologie, die voor een zorgvuldige en tegelijkertijd zachte reiniging van de intieme zones zorgt. De randloze AquaClean Alba beschikt ook over de ultramoderne TurboFlush-technologie."

Naast de unieke WhirlSpray-douchestraal en de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush-spoeltechnologie biedt de AquaClean Alba een eenvoudig te reinigen wandcloset vanwege het randloze ontwerp, water op lichaamstemperatuur, een automatisch ontkalkingsprogramma en een afstandsbediening, inclusief wandhouder. Bepaalde instellingen kunnen ook via de Geberit Home-app worden bediend.

De designfactor
Het ontwerp van AquaClean Alba komt van topontwerper Christoph Behling, net als de andere AquaClean douchewc-modellen. Bij het ontwerp van het nieuwste familielid heeft Behling prioriteit gegeven aan een eenvoudig en elegant ontwerp, dat doet denken aan een conventioneel toilet en waarbij de technische eenheid in het keramiek is weggewerkt. AquaClean Alba is net als de andere AquaClean-modellen vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen.

Eenvoudig bediend

De AquaClean Alba doet zijn werk perfect en zorgt voor een aangenaam, verfrissende en effectieve reiniging van de intieme zones met water op lichaamstemperatuur. De belangrijkste douchefuncties kunnen comfortabel worden bediend met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening en extra functies zijn beschikbaar via de Geberit Home-app.

Dankzij AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar een douchewc voor vrijwel iedereen haalbaar.

Meer informatie over Geberit AquaClean Alba douchewc is te vinden op: www.geberit.nl/aquaclean-alba

Meer van Geberit
Reacties