Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

DirectFlush:nieuwe maten

De toiletten uit de Architectura-collectie van Villeroy & Boch zijn uitgebreid met nieuwe DirectFlush maten.

Architectura

De Architectura-lijn van Villeroy & Boch is verder uitgebreid met twee DirectFlush-modellen. DirectFlush toiletten kunnen dankzij de unieke, open en volledig geglazuurde spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd.

Complete range

De standaard DirectFlush toiletten zijn inmiddels bekend. De DirectFlush toiletten in de Architectura-collectie zijn nu ook beschikbaar in de maten: compact en XL. Dit zorgt voor een complete range maten van compact tot XL. De compact versie is ideaal voor de kleine badkamers of garderobes. Daarnaast is de XL-versie speciaal ontworpen voor grote of zware mensen die een grotere zitting willen voor meer gebruikerscomfort.

Rondom hygiënisch

DirectFlush toiletten kunnen dankzij de unieke, volledig geglazuurde open spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Het water spoelt langs de hele bovenkant van het toilet. Bij een traditioneel toilet met gesloten spoelrand is de spoelrand over het algemeen moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen. Bij DirectFlush zijn er geen plaatsen waar vuilresten zich kunnen afzetten of ophopen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.

Meer lezen over
'DirectFlush:nieuwe maten'?

meer van deze professional

Legato collectie

De Legato collectie van Villeroy & Boch heeft een strak...

ViFresh en ViSeat toiletten

Spoelrandloos toilet ViFresh met vakje voor toiletblok....

ViConnect

ViConnect van Villeroy & Boch biedt nieuwe mogelijkhede...

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.