ViCare

ViCare is een collectie voor de levensloopbestendige badkamer en biedt optimaal comfort

ViCare assortiment

Comfort en functionaliteit zijn de twee kerneigenschappen van de volledig vernieuwde ViCare badkamercollectie van Villeroy & Boch. Met deze nieuwe collectie haakt Villeroy & Boch in op de vraag naar comfortbadkamers met een aantrekkelijk tijdloos design en subtiele functionaliteiten. 

Verhoogd gebruiksgemak

De Nederlandse bevolking wordt steeds ouder en blijft langer zelfstandig wonen. Villeroy & Boch speelt hier op in met de vernieuwde ViCare badkamercollectie: de belangrijkste kenmerken van deze badkamer zijn comfort, veiligheid en hygiëne.

Dankzij het goed doordachte design blijft de badkamer comfortabel en stijlvol. Zo is er gedacht aan ondersteuning bij het zitten en/of staan in de badkamer, extra grip en antibacteriële afwerking bij de toiletzitting. Bovendien is het sanitair ook rolstoelvriendelijk. Er zijn diverse accessoires beschikbaar zoals handige douchezitjes en handgrepen in verschillende uitvoeringen.  Deze producten voldoen aan de EU-richtlijn CE EEC 93/42 voor medische apparatuur en staan voor veiligheid en hoge medisch-technische prestaties. De belastbaarheid van de handgreepsystemen is meer dan 20% hoger dan vereist voor onbeperkt gebruik van rolstoelen (functionele serie in wit 120 kg, design-serie in chroom 130 kg). De zitsystemen met een draagvermogen tot 160 kg maken het aanbod compleet.

Stijlvol en functioneel design

Naast de doordachte functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is er ook gedacht aan het design. De aangepaste elementen in de wastafels en toiletzittingen zijn zeer subtiel geïntegreerd en zijn daarom op het eerste gezicht nauwelijks zichtbaar. Ideaal voor mensen die vandaag de dag al nadenken over de toekomst en toch het stijlvolle badkamercomfort wilt behouden.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.