array(1) { ["path"]=> string(96) "www.villeroy-boch.nl/producten/badkamer-en-wellness/producten/badkamercollecties/onovo-vita.html" }
Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

O.novo Vita is de vernieuwde comfortbadkamer van Villeroy & Boch. Deze badkamercollectie is zowel gebruiksvriendelijk als levensbestendig.

O.novo Vita

Comfort en functionaliteit zijn de twee kerneigenschappen van de volledig vernieuwde O.novo Vita badkamercollectie van Villeroy & Boch. Met deze nieuwe collectie haakt Villeroy & Boch in op de vraag naar comfortbadkamers met een aantrekkelijk tijdloos design en subtiele functionaliteiten.

Verhoogd gebruiksgemak

De Nederlandse bevolking wordt steeds ouder en blijft langer zelfstandig wonen. Villeroy & Boch speelt hier op in met de vernieuwde badkamercollectie O.novo Vita. De belangrijkste kenmerken van deze badkamer zijn comfort, veiligheid en hygiëne.

Dankzij het goed doordachte design blijft de badkamer comfortabel en toch stijlvol. Zo is er gedacht aan ondersteuning bij het zitten en/of staan in de badkamer, extra grip en antibacteriële afwerking bij de toiletzitting. Bovendien is het sanitair ook rolstoelvriendelijk.

Stijlvol en functioneel design

Naast de doordachte functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van O.novo Vita is er ook gedacht aan het design. De aangepaste elementen in de wastafels en toiletzittingen zijn zeer subtiel geïntegreerd en zijn daarom op het eerste gezicht nauwelijks zichtbaar. Ideaal voor mensen die vandaag de dag al nadenken over de toekomst en toch het stijlvolle badkamercomfort wilt behouden.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.

Meer lezen over
'O.novo Vita'?

meer van deze professional

De premium Finion collectie

Een strak design en hoogwaardige materialen, dat is de ...

Avento Stone white

Het toilet uit de lifestyle collectie Avento in modern ...

De ideale douchevloer

Squaro Infinity van Villeroy & Boch

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.