Inspiratie voor de beste badkamerspiegel

Wil je eens iets nieuws in de badkamer? Altijd een leuk idee! En we hebben een toffe tip voor je: kies voor een nieuwe badkamerspiegel.

10 Januari 2021

Je hebt ‘m in een handomdraai vervangen en tegelijkertijd ga je voor een heel nieuwe uitstraling in je badkamer! Inspiratie nodig voor de beste badkamerspiegel? Lees gauw verder: we delen onze tips!

Spiegel met verlichting

 

We beginnen met een heel handige spiegel voor je badkamer: eentje met verlichting! Zo maak je je toch wel op een optimale manier klaar voor je dag. Je kunt alles immers veel beter zien. Verlichting bij je spiegel is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens hartstikke praktisch. Geen wonder dat zo’n spiegel zo trendy is! Een spiegel met verlichting is er in veel soorten en maten te vinden – kies de look die jij het mooist vindt. Denk aan een minimalistisch design met een eenvoudige vorm. Daar raak je niet op uitgekeken. En wist je dat er ook slimme verlichte spiegels met touchbediening te vinden zijn? Zo kun je de verlichting helemaal naar wens instellen.

Houten spiegel

 

Houd je van een natuurlijke uitstraling in je interieur? Dan is een houten spiegel iets voor jou. Waar veel spiegels geen rand of een witte of zwarte rand hebben, ga je met de houtkleur juist weer voor een andere look. Zo kies je voor een styling die back to basics is. Mooi bijvoorbeeld in combinatie met andere houten accessoires in je badkamer – van je zeeppompje tot je opbergmanden.

Ronde spiegel

Ook de vorm van je spiegel telt zeker mee! Een rond design is een geliefde keuze: dat zorgt voor een speels en opvallend effect in je badkamer. Hoe dat in z’n werk gaat? In de badkamer zijn veel harde, rechthoekige vormen te vinden. Met een ronde spiegel in je badkamer zorg je voor een sterk contrast: dát maakt ‘m zo’n must-have! Denk na over de gewenste grootte van deze spiegel in je badkamer. Van groot tot klein: je vindt de ronde spiegel in alle formaten.

Barok spiegel

 

Wil je een exclusieve en luxe uitstraling in je badkamer creëren? Pak dan uit met een barok spiegel. Zo’n spiegel zorgt voor een unieke aankleding van deze ruimte in huis. Ideaal als je daarnaar op zoek bent. De barok spiegel heeft een verfijnd ontwerp, met opvallende en decoratieve versieringen aan de randen. Zo haal je dus zeker een pronkstuk in huis!

Spiegelkast

Wil je je badkamer praktisch inrichten? Dan telt slim omgaan met opbergruimte ook mee. Denk eens aan een spiegelkast! Zo dient je spiegel niet alleen om erin te kijken, maar kun je er ook wat spulletjes in kwijt. Dit is bijvoorbeeld handig als je een kleine badkamer hebt en elk extra stukje opbergruimte goed kunt gebruiken. Wat je in je spiegelkast kwijt kunt? Denk aan je tandpasta, wattenstaafjes of wat make-up.

Gouden spiegel

We sluiten af met een prachtige spiegel die echt de aandacht trekt: een gouden spiegel! Zo ben je er zeker van dat je spiegel niet langer een saai accessoire is in je badkamer. Alle ogen vallen immers voor een fraai design in een goudkleur. Dit komt ook nog eens goed uit, want het kan soms maar wat moeilijk lijken om de badkamer een beetje karakteristiek aan te kleden. Durf juist gewoon te kiezen voor zo’n bijzondere kleur. Jij laat je badkamer shinen als nooit tevoren met een mooie spiegel!

 

Reacties