ShowerTablet Select 300

ShowerTablet Select 300 van Hansgrohe: douchen met één druk op de knop, eenvoudig de temperatuur instellen en alles bij de hand.

De Hansgrohe ShowerTablet Select 300: elegant planchet en intelligente douchebediening in één

Douchen met één druk op de knop, eenvoudig de temperatuur instellen en alles bij de hand: dat biedt de ShowerTablet Select 300. Een optisch aantrekkelijk, 300 mm breed planchet voor douchegel en shampoo, die tegelijkertijd de functie van thermostaat vervult. Hierdoor wordt de investering en montage van een extra planchet in de douche overbodig. Als basis voor de innovatieve Select technologie ontwikkelden de Hansgrohe experts een nieuwe stopkraan, die het mogelijk maakt de waterdoorlaat niet meer door draaien, maar door eenvoudig drukken op een knop aan- en uit te zetten. De matchromen Select-knoppen zijn aan de voorkant van de ShowerTablet Select 300 thermostaat gepositioneerd. De duidelijke symbolen tonen aan dat één druk op de knop genoeg is om de douche of bij de badthermostaat de baduitloop, aan- of uit te zetten. Alle bedieningselementen zitten direct toegankelijk aan de voorzijde van de thermostaat. Met de ergonomische, goed bedienbare draaiknop is de temperatuur exact in te stellen, zelfs met gladde of natte handen. Ook ouderen, kinderen of mensen met een lichamelijke beperking zullen de ergonomische en intuïtieve bediening zeer waarderen. De ShowerTablet Select 300 ziet er niet uit als een typisch sanitairproduct, maar overtuigt door zijn tijdloos architectonische vorm met zacht afgeronde hoeken. Hij voegt zich als een echte blikvanger harmonieus in iedere badkamersfeer in. Met zijn precieze montage tegen de wand en het vlakke planchet van hoogwaardig veiligheidsglas is de ShowerTablet Select 300 eenvoudig te reinigen en dekt in geval van een badkamerrenovatie de bestaande aansluitingen geheel af. Omdat de behuizing niet in aanraking komt met waterdoorvoerende delen, wordt de buitenkant nooit heet. De afgeronde hoeken zorgen voor extra veiligheid.

 

Meer van Hansgrohe Bekijk alle

Ecostat Select

Ecostat Select is de thermostaatrevolutie van Hansgrohe. De nieuwe thermostaat biedt een nieuw design, het kraanhuis is volledig geïsoleerd waardoor deze niet heet wordt én er is ruimte voor uw douchebenodigdheden. Het brede, vlakke oppervlak bestaat uit veiligheidsglas, waardoor de grote, duidelijke symbolen voor het instellen van de waterhoeveelheid en –temperatuur duidelijk zichtbaar zijn en de thermostaat zich intuïtief laat bedienen. De ergonomisch gevormde, messing verchroomde grepen laten zich ook met ingezeepte handen of door kinderen probleemloos bedienen. Verkrijgbaar in douche- of baduitvoering, met een planchet in spiegelend chroom of in wit.

Hansgrohe

Raindance Select S 240

Met de nieuwe Raindance Select S 240 2jet Showerpipe wordt de nieuwe vorm van optimaal doucheplezier en comfort bereikbaar voor iedere badkamer. Met deze douche is het eenvoudig om te genieten van zowel een krachtige als een volle, zachte regenstraal. Met de comfortabele Select-knop in het midden van de hoofddouche, kan gemakkelijk en snel tussen de twee verschillende regenstralen gewisseld worden. De krachtige regenstraal is ideaal voor het snel uitspoelen van shampoo. De zachte, volle druppels van RainAir zorgen juist voor ontspanning. De nieuwe Raindance Select S 240 Showerpipe wordt bediend met de Ecostat Comfort thermostaat. Deze is eenvoudig en snel te installeren op de bestaande aansluitingen. Hierdoor is deze Showerpipe de comfortabele oplossing voor een eenvoudige badkamerrenovatie.

Hansgrohe