Foto: press_2013//Hansgrohe-Focus-ambience-kraan-badkamer.jpg

Metris Classic kranen en Raindance Classic douches verbinden luxe klassieke schoonheid met innovatieve technologie

Herinneringen uit vroeger tijden of (trend)objecten, bewaard uit de kindertijd, geven in het snelle leven van nu een gevoel van geborgenheid en houvast.

Herinneringen uit vroeger tijden of (trend)objecten, bewaard uit de kindertijd, geven in het snelle leven van nu een gevoel van geborgenheid en houvast.

Een nieuw lijnenspel verbindt moderne, geometrische vormen met traditionele elementen. Hierdoor spreekt Classic het toenemende verlangen aan om meer tijd en innerlijke rust te nemen om te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. De nieuwe Hansgrohe kranenserie Metris Classic vervult de wens naar een warme, geborgen inrichting en tikt traditionele waarden aan. Een perfecte aanvulling hierop vormen de nieuwe Raindance AIR handdouches in klassiek design. Rechte lijnen en briljante oppervlakken herinneren aan de perfectie van creatieve handwerkkunst en aan tradities uit de ´goede oude tijd´, die de producten hun karakteristieke uiterlijk geven. Zo ontstaan met de Metris Classic kranen en Raindance Classic douches ware chromen juweeltjes voor de moderne badkamer.

Met liefde voor detail

De Metris Classic wastafelmengkraan combineert geometrische basisvormen met klassieke elementen die elan en precisie in de decoratieve lijnen doorvoeren. De liefde voor het detail en de hoogwaardige afwerking wordt weerspiegeld in het slanke kraanhuis, die uit de brede, robuust ogende sokkel opreist. Tevens straalt de kraan door haar hoogte niet alleen waardigheid uit, maar biedt de gebruiker ook een optimale Comfort Zone voor prettig handen wassen. Dankzij de Hansgrohe EcoSmart technologie wordt de waterdoorstroom op 7,2 liter per minuut begrensd, zonder dat het gebruikscomfort hierdoor vermindert.

Klassieke vormen ? innovatieve technologie

Een badkamer in één stijl is pas compleet met een bijpassende douche. De Raindance Classic handdouches volgen de klassiek-stijlvolle vorm van de kraan. De vorm van de Raindance Classic handdouche bestaat uit elegante, precieze lijnen en wordt door een zacht aangezette ring afgesloten. Ook de greep speelt met deze traditionele elementen en biedt dankzij de afgeronde hoeken een comfortabel en ergonomisch gebruik. Om het geheel in Classic-
stijl te kunnen completeren, biedt Hansgrohe ook een Unica´Classic glijstang aan en de Sensoflex traditionele metalen doucheslang.

Achter de klassiek-puristische vorm zit de bekende innovatieve technologie en kennis van Hansgrohe verborgen. De in het eigen straallaboratorium ontwikkelde AirPower-technologie, maakt van prikkelende, naaldvormige ´spaghettistralen´ een zachte, volumineuze doucheregen, omdat het water met lucht vermengd wordt. Met haar 100 mm doorsnede verdeelt de Raindance Classic handdouche de mix van water met lucht aangenaam over het gehele lichaam. Er is keuze uit drie straalsoorten: de zachte doucheregen van Rain AIR, de krachtige stralen van Whirl AIR of de verfrissende combinatie van beiden.

Productoverzicht Metris Classic

Wastafel:
Eéngreeps wastafelmengkraan
Eéngreeps Highriser wastafelmengkraan
3-gats wastafelmengkraan

Bidet:
Eéngreeps bidetmengkraan
3-gats bidetmengkraan

Bad:
Eéngreeps opbouw badmengkraan
Eéngreeps inbouw badmengkraan

Douche:
Eéngreeps opbouw douchemengkraan
Eéngreeps inbouw douchemengkraan

Raindance Classic handdouches

- doorsnede 100 mm
- Hansgrohe AirPower technologie
- 3-jet functie met drie verstelbare stralen
- Ook als set met de bijpassende Unica´Classic glijstang met metalen doucheslang

Reacties