Brushed Champagne Gold kranen

Op zoek naar een stijlvol en zacht alternatief voor gouden kranen? Dan is Brushed Champagne Gold echt iets voor jou.

De benaming van deze nieuwe kranenkleur is vanzelfsprekend afgeleid van de wereldberoemde wijnsoort, maar er schuilt méér achter deze splinternieuwe kraankleur.. 

Een glamoureuse badkamer

Kranen in Brushed Champagne Gold van Blaufoss hebben een zeer zachte goudtint, verfijnder en moderner dan traditioneel goud. Een frisse tint die past in elke badkamerstijl en zorgt voor een luxe touch. Je kan deze kleur bovendien kiezen voor alle badkamerelementen die gekoppeld zijn aan een kraan. Bij de wastafel, in de douche, bij de Brushed Champagne Gold badkranen en bij het fonteintje in de toiletruimte. Douchen, baden en je handen wassen onder Brushed Champagne Gold wastafelkranen doe je net dat tikkeltje luxueuzer dankzij het glamourkarakter van de champagnekleur. 

Ook het onderhoud is glamorous

Zo mooi als ze zijn, zo makkelijk zijn de Brushed Champagne Gold kranen ook in het onderhoud. Je kunt zo zorgeloos gebruiken dankzij het ijzersterke, krasbestendige kraanoppervlak. De milieuvriendelijke PVD-coating zorgt voor deze speciale toplaag. De licht geborstelde afwerking heeft als voordeel dat je niet snel vlekken en vingers kan zien op het kraanlichaam. De PVD-technologie houdt bovendien de kraankleur zeer goed vast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een schoonmaakmiddel je kraan zal aantasten.

Verbazend chique in combinatie met andere kleuren

Omdat het een milde kleur is, combineert Brushed Champagne Gold goed met koelere kleuren zoals blauw of groen. Zo krijg je een gebalanceerd badkamerinterieur. Voor een ultieme wellness-ervaring combineer je beter met roze of aardetinten. Ook het kleurenspel van een kraan in champagnekleur met wit Italiaans Carrrara marmer of met een donkere muur is subliem.

De chique uitstraling van champagne zie je ook terug in de gekleurde accessoires zoals een wandplank. En ook in de vormgeving van spiegels zie je deze trend terugkomen. De champagnekleurige rand bij een ovale of een ronde spiegel zorgt voor een vleugje originaliteit.

Kun jij binnenkort ook proosten met champagne op je nieuwe badkamer?

Kijk dan eens op de website van X²O Badkamers of kom langs in één van de vele showrooms!