Foto: kludi-badkamer-kraan-zenta

Kludi Zenta: cirkel en vierkant zijn consequent tot een eenheid verbonden

Zenta & Design, Kludi bewijst haar vakbekwaamheid in het bieden van oplossingen voor de veeleisende gebruiker.

Zenta & Design, Kludi bewijst haar vakbekwaamheid in het bieden van oplossingen voor de veeleisende gebruiker.

Kludi Zenta is een compleet assortiment verchroomde doucheproducten, badkamer- en keukenmengkranen, dat ook grotendeels in zwart en wit leverbaar is. Daaraan toegevoegd worden de Zenta XL wastafelmengkraan en de driegats badmengkraan voor bad- en tegelrandmontage. Badkamerinrichters zullen nu geen moeite meer hebben om individuele wensen te vervullen.

 

De Kludi Zenta XL is hoger dan de overige Zenta wastafelmengkranen en de uitloop heeft een (nog) grotere voorsprong. Uitgerust met een lichtlopende cartouche met keramische schijven zijn de kranen onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. In de uitloop van de wastafelmengkraan is standaard als straalbreker de verstelbare s-pointer gemonteerd, die de waterstraal in iedere gewenste richting brengt en het waterverbruik beperkt. Wel zo zuinig.

Ook bij de driegats badmengkranen voor staande montage is de juiste temperatuur en waterhoeveelheid in een handomdraai instelbaar. De goed te bereiken omstelling op de uitloop laat in uitgetrokken stand de handdouche sproeien. De handdouche is voorzien van een normale douchestraal en een softstraal. De softstraal wordt aanbevolen om na gebruik het bad zonder spetteren schoon te spoelen.

De baduitloop waarborgt een optimale doorstroom, waardoor het bad snel volloopt, wat in dit geval juist bijdraagt aan efficiënt energiegebruik. De versie met korte uitloop kan op de badrand gemonteerd worden, de versie met lange uitloop achter de badrand, op het tegelwerk. Met de beschikbare montageplaat is een eenvoudige en solide montage op het tegelwerk te realiseren. Tevens is het hierdoor toekomstig mogelijk alle componenten te bereiken.

Onder de montageplaat bevindt zich een kunststof reservoir. Daarin worden de toevoerslangen inclusief hoekstopkranen en de slang van de handdouche ondergebracht. Water, dat bij gebruik van de handdouche langs de doucheslang onder het bad terecht zou kunnen komen, wordt in dit reservoir opgevangen. Vanuit het reservoir is een afvoerslang verbonden met de badafvoer, zodat al het opgevangen water netjes afgevoerd kan worden.

Verkrijgbaar bij de betere sanitairspecialist.
Consumentenadviesprijs wastafelmengkraan vanaf euro 166,00 (incl. BTW)
Consumentenadviesprijs drie gats mengkraan vanaf euro 809,00 (incl. BTW)

Meer informatie: www.kludi.com.

Publicatiedatum: 11 maart 2010

Reacties