Blaufoss, hansgrohe of Grohe? Ontdek en vergelijk.

Vandaag de dag bestaat er een enorm groot aanbod aan (badkamer)kranen. Best moeilijk om dan de beste te vinden. Wij helpen je op weg!

Ben je op zoek naar een klassieke kraan of eerder een designmodel met veel extra functionaliteiten, zoals een waterspaar- of watervalfunctie? Om het je gemakkelijk te maken, vergelijken we hieronder per merk het aanbod, de innovaties én de garantie. Grohe versus Blaufoss? Hansgrohe versus Grohe? Landelijke stijl versus strak design? Ontdek snel je voorkeur hieronder!

Blaufoss, Hansgrohe of Grohe?
Alle drie de merken hechten veel waarde aan kwaliteit en innovatie. Toch zijn er ook diverse verschillen in kranen. Maar ondanks wat afwijkingen hier en daar, zal je op het vlak van kwaliteit altijd goed zitten bij deze marktspelers.

Grohe
Tijdens je zoektocht naar een geschikte kraan, ben je sowieso al eens het klassieke, toonaangevende merk Grohe tegengekomen. Het Duitse merk Grohe draagt kwaliteit, technologie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Hun focus op duurzaamheid ligt voornamelijk bij waterbesparing, zoals bij het Smart Home waterregelsysteem. Deze innovatie technologieën worden gecombineerd met mooi en stijlvol design

Blaufoss
Blaufoss staat voor kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Ze bieden een divers en compleet assortiment aan kranen voor de badkamer, toiletruimte én keuken. Het assortiment onderscheidt zich door stijlvol design in uiteenlopende trendy kleuren. De ijzersterke PVD-technologie achter dit kleurpalet garandeert je jarenlang zorgeloos gebruiksplezier.

Blaufoss biedt je bovendien de mogelijkheid je favoriete design en kleur door te trekken in je hele badkamer en zelfs de toiletruimte! Van douchekraan tot wastafel- en badkraan. Alles sluit harmonieus op elkaar aan. Tenslotte geniet je bij Blaufoss van heel wat technologische hoogstandjes die je extra comfort bieden. Dit alles koppelt Blaufoss aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een Blaufoss kraan heb je tenslotte voor het leven!

Hansgrohe
Ten slotte het bekende Duitse merk Hansgrohe. Dit merk zet kwaliteit, design en innovatie voorop en heeft een ruim assortiment kranen. Bovendien spelen ze qua vormgeving graag in op de interieurtrends.

De designs van Hansgrohe zijn vaak trendsetters in de sanitaire markt. Hansgrohe was in het verleden voornamelijk bekend om hun uitstekende aanbod aan douchekranen, maar vandaag de dag ligt de kwaliteit van het hele assortiment hoog.  

Ben je op zoek naar een bijzonder ontwerp en kies je voor een hoog comfortgehalte? Dan vind je bij Hansgrohe gegarandeerd een premium kraan die geschikt is voor jouw keuken, badkamer of toilet! 

Interesse in de overzichtelijke vergelijkingstabellen van douche-, bad- en keukenkranen en andere belangrijke aspecten aan een kraan en de drie genoemde topmerken? Klik dan hier.

Graag met een badkameradviseur nagaan welke kraan bij jouw wensen past? Ga eens langs bij één van de vele showrooms van X²O Badkamers of kijk op x2o.nl.