Foto: kludi-logo-neo-kraan

KLUDI LOGO NEO; de nieuwe zakelijkheid

Het re-design van de geliefde Kludi Logo Mix keuken- en badmengkranen, blijft Kludi tegen dezelfde attractieve prijs leveren.

Het re-design van de geliefde Kludi Logo Mix keuken- en badmengkranen, blijft Kludi tegen dezelfde attractieve prijs leveren.

De uitgekiende prijs/kwaliteitverhouding, de betrouwbaarheid en de hoge rentabiliteit hebben deze kranenserie tot één van de favorieten van de projectmarkt gemaakt.

 

Geen franje, geen toeters en bellen maar pure zakelijkheid kenmerken de nieuwe serie KLUDI LOGO NEO. In deze emotieloze weergave van een dagelijks te gebruiken voorwerp bevindt zich de kracht van het ontwerp. De voorkeur voor eenvoud schept de voorwaarde voor een tijdloos bestaan.

 

Haptisch en ergonomisch ligt de messingverchroomde hendel zeker en vast in de hand en maakt zo een comfortabele bediening mogelijk. De cartouche is de vertrouwde versie die zich al “miljoenen” keren bewezen heeft. De wastafelmengkranen zijn met een Eco-perlator uitgerust waardoor tot 50% water bespaard kan worden. Als de luxe van een bidetmengkraan gevraagd wordt dan wordt deze geleverd met een S-pointer perlator. Die helpt niet alleen bij het watersparen maar is ook met een vingerbeweging te richten. Dit voorkomt ongewenst spatwater.

 

In combinatie met de KLUDI A-QAb doucheproducten ontstaat een zakelijk aanbod dat nauwelijks te overtreffen valt.

Verkrijgbaar bij de vakhandel

Publicatiedatum: 11 juni 2010

Reacties