Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Nieuw: Jay handdoekwarmer in geborsteld brons en messing

De Jay in de trendkleuren geborsteld brons en geborsteld messing geeft een extra luxe uitstraling aan de badkamer.

De Jay is een fraaie, minimalistische, elektrische handdoekwarmer voor de exclusieve badkamer. De Jay in de trendkleuren geborsteld brons en geborsteld messing geeft een extra luxe uitstraling aan de badkamer. Het warme materiaal is gemakkelijk te combineren met diverse badkamerstijlen!

De energiezuinige Jay is een elegante accessoire om een handdoek op te hangen. Naast de slanke vormgeving, verwarmt het de handdoeken. Op deze manier is er altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. Naast de genoemde kleuren is de Jay ook leverbaar in geborsteld of gepolijst roestvast staal, soft zwart en soft wit.

De aan/uit-knop met thermostaat bevindt zich aan de bovenzijde. Als de warmer aan staat, brandt er een licht onder de knop. Hang gerust meerdere handdoekwarmers op, het verbruik is namelijk net zoveel als een normale gloeilamp. Deze elektrische handdoekwarmer kan zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd. In Nederland exclusief verkrijgbaar bij Instamat.