Profielfoto van Instamat
Instamat
Spinfondsweg 15, 8171 NT Vaassen
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Teso designradiator

De fraaie en minimalistische uitstraling van de designradiator TESO geeft je ruimte sfeer en combineert functionaliteit met design.

Fraai design

Door het handige en tijdloze design past de TESO in vrijwel elke badkamer. De TESO kan zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd en kan worden gebruikt als elegante handdoekverwarmer. Ook is het mogelijk om meerdere elementen naast elkaar te plaatsen.

De TESO is voorzien van een vlakke voorkant en te verkrijgen in verschillende maten. De enkele versie heeft een afmeting van 25 cm breed, de radiator kan worden opgebouwd tot 3 elementen naast elkaar. Tussen de platen bevindt zich een kleine opening van 3mm dat de convectie bevorderd. De TESO is leverbaar in diverse kleuren. Aan de voorzijde van de radiator bevindt zich een handdoekstang. Hiermee kun je handdoeken ophangen en klemmen zodat deze worden verwarmd en/of worden gedroogd. Deze strakke radiator geeft de badkamer een extra dimensie.

Handdoekstang in trendy kleuren

De kenmerkende verchroomde handdoekstang is ook leverbaar in vele trendy kleuren. Dit maakt het mogelijk om de radiator volledig aan te passen aan de kleuren van je interieur. De fraaie en minimalistische uitstraling van de TESO Color komt zo nog meer tot z’n recht en geeft je ruimte extra sfeer.

De designradiator kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en kan tot 3 elementen worden opgebouwd. De verscheidenheid van kleuren en het tijdloze design maakt de TESO een zeer flexibel product en is daardoor geschikt voor elke (bad)kamer!

   

Dante O. Benini & Luca Gonzo

De TESO is ontworpen in Italië door Dante Oscar Benini en Luca Gonzo. Dante Oscar Benini, een leerling van Scarpa en Niemeyer, heeft meegewerkt aan projecten over de hele wereld. In 1997 richtte hij "Dante O. Benini & Partners Architecten" op. Met kantoren in Milaan en Istanbul heeft het bedrijf verschillende afdelingen op het gebied van architectuur, stedenbouw en design. Samen met Luca Gonzo richt hij zich op projecten, waarbij creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid belangrijke speerpunten zijn.

Info

Klik hier voor meer informatie.