GROHE introduceert nieuwe thermostaatkranen

Grohtherm 1000 Performance en Grohtherm 800 Cosmopolitan

02 Juli 2020

Al meer dan 60 jaar geniet de thermostaatkraantechnologie van GROHE een wereldwijd vertrouwen in het verbeteren van de douche-ervaring dankzij innovatieve, veilige en efficiënte oplossingen. GROHE introduceert twee nieuwe thermostaatkranen; de Grohtherm 1000 Performance en de Grohtherm 800 Cosmopolitan.

De Grohtherm 1000 Performance is een thermostaatkraan met een nieuw design passend in de badkamers van nu. De slim ontworpen ProGrip van de Grohtherm 1000 Performance geeft precieze controle op waterstroom en temperatuur, zelfs met zeep op je handen. Dankzij de GROHE CoolTouch behuizing wordt het kraanoppervlak niet warm tijdens het douchen. Het hete water in de kraan wordt omspoeld door koud water en een speciale verbinding bij de warmwateringang van de thermostaat zorgt ervoor dat het hete water niet direct in contact komt met het kraanoppervlak. Er is dus geen kans om je daaraan te branden.

Grohtherm 800 Cosmopolitan

Naast de Grohtherm 1000 Performance brengt GROHE ook de nieuwe Grohtherm 800 Cosmopolitan op de markt. Deze slanke en compacte thermostaatkraan met ergonomische metalen grepen biedt kwaliteit, technologie en design voor een aantrekkelijke prijs. Het slanke design is opgebouwd uit een aantal perfecte cilinders en is een uitstekende keuze voor badkamers met een moderne stijl. De metalen handgrepen met rand aan de zijkant geven de gebruiker een gemakkelijke bediening zelfs met natte handen. De Grohtherm 800 Cosmopolitan is net als de Grohtherm 1000 Performance voorzien van GROHE’s laatste veiligheidstechnologieën. Beide thermostaatkranen zijn tevens beschikbaar als zowel douche- en badthermostaatkraan.

GROHETurboStat

GROHE TurboStat zorgt ervoor dat schommelingen in temperatuur en druk worden gecompenseerd. De GROHE TurboStat technologie in de nieuwe Grohtherm 1000 Performance en 800 Cosmopolitan zorgt dat je douche snel op de juiste watertemperatuur is en deze ook tijdens de gehele douchebeurt constant blijft, dus geen warme of koude verrassingen tijdens het douchen.

Temperatuurbegrenzing

De GROHE Safestop is een must-have als kinderen de douche gebruiken. Deze functie zorgt namelijk voor dat de watertemperatuur niet hoger dan 38°C komt. Daarnaast is de SafeStop Plus een temperatuurbegrenzer die optioneel tijdens de installatie in de temperatuurgreep kan worden gemonteerd om te zorgen dat de maximale watertemperatuur niet hoger dan 43°C kan worden gezet.

EcoButton en AquaDimmer Eco

Bespaar op water en je energierekening. De hoogwaardige techniek in GROHE’s nieuwste thermostaatkranen kan je waterverbruik drastisch reduceren. De AquaDimmer Eco - op de 1000 Performance - is een volumeregeling met geïntegreerde omstellingsfunctie en de EcoButton (op beide thermostaatkranen) kunnen het waterverbruik van de douche tot wel 50% reduceren om je water- en energieverbruik nog verder te verminderen.

Reacties