Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Een luxueuze badkamer beleving met Hotbath Friendo

Kranenserie Friendo is net even anders dan de standaard badkamerkraan. Friendo is een stijlvolle kraan die zorgt voor een luxueuze badkamer beleving.

Kranenserie Friendo is net even anders dan de standaard badkamerkraan. Friendo is een stijlvolle kraan met strakke lijnen, die zorgt voor een chique en luxueuze badkamer beleving. De kranen hebben een prachtige cascade uitloop die zorgen voor een echt wellness gevoel. Een perfecte keus voor liefhebbers van design!

Friendo is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Combineer bijvoorbeeld een hoge wastafelmengkraan met een cascade uitloop met een chique waskom. Het water valt als een waterval in de waskom, wat zorgt voor een schitterend zicht. Is er plek in de badkamer voor een vrijstaande badmengkraan? Dan raden we dit zeker aan! De badkamer krijgt een echte high-end uitstraling doordat de kraan op de vloer is gemonteerd. Een bad nemen doet zo niet onder van een spa beleving.

Chroom & geborsteld nikkel
Kies de uitvoering die het beste bij jouw stijl, persoonlijke wensen en badkamer past. Deze kranenserie is verkrijgbaar in chroom en geborsteld nikkel. Kranen in de finish chroom hebben een elegante en verfijnde uitstraling. Deze finish wordt gekenmerkt door een sublieme glans en zorgt voor een opvallend en levendig accent in de badkamer. Kies je voor een kraan in geborsteld nikkel dan geeft dat je badkamer juist een mooie warme sfeer. Deze finish komt zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details tot z’n recht.

Ontdek hier kranenserie Friendo