string(1) "a"

De nieuwe GROHE Eurosmart ideaal voor elke woonsituatie

Met de herlancering van de bestseller Eurosmart vindt GROHE de kraan opnieuw uit en komen ze met een hele reeks innovaties.

19 Juli 2021

De badkamer is een intieme ruimte gericht op persoonlijke verzorging. Consumenten zoeken voortdurend naar oplossingen die ondersteuning en comfort bieden bij hun dagelijkse badkamerrituelen. Met de herlancering van de bestseller Eurosmart vindt GROHE de kraan opnieuw uit en komen ze met een hele reeks innovaties tegemoet aan de wensen van de consument. De nieuwe Eurosmart is sinds juni 2021 op de markt en biedt hoog comfort, een verfrissend en kosmopolitisch design. De perfecte keuze voor ieders badkamer.

"Eurosmart evolueert met elke generatie mee. Dat is cruciaal als je zinvolle producten op de markt wil brengen. De coronacrisis dwingt ons om opnieuw na te denken over hygiënenormen. Daarom hebben we een hybride versie van Eurosmart ontwikkeld die een touchless bediening combineert met een handmatige. Een ander voorbeeld zijn de grepen die inspelen op verschillende leefsituaties, evenals het feit dat elke consument andere eisen stelt. Lange grepen vereenvoudigen bijvoorbeeld het dagelijkse werk van artsen, terwijl lusgrepen perfect zijn voor kinderen en ouderen in huizen met meerdere generaties. Eurosmart is het bewijs dat innovatie zich niet beperkt tot enkel nieuwe series. Op een relevante manier innoveren betekent ook kernproducten opnieuw uitvinden. Alleen met oplossingen die de mens centraal stellen, kunnen we een betere woonomgeving creëren", zegt Jonas Brennwald, Leader LIXIL EMENA.

Productveelzijdigheid op zijn best

Met de herlancering van de Eurosmart badkamerkraan introduceert GROHE niet alleen een eigentijds design, maar stelt het ook compleet nieuwe productvarianten voor. De evolutie van de Eurosmart-serie is gericht op het creëren van doelgerichte producten en wordt ten uitvoer gebracht voor zeer specifieke gebruikssituaties. De Eurosmart-lusgreep bijvoorbeeld is makkelijker vast te pakken dankzij het gaat in het midden. Hierdoor is deze variant ideaal voor mensen met een beperkte motoriek. Zo zorgt GROHE er mede voor dat mensen zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De Eurosmart-variant voor de gezondheidssector is voorzien van een extra lange greep waardoor artsen de kraan met hun ellenboog kunnen bedienen en zo het contact met oppervlakken tot een minimum kunnen beperken. De verschillende greepvarianten houden rechtstreeks verband met het leven van mensen en zijn een perfecte weerspiegeling van hoe GROHE design benadert: de mens staat altijd centraal.

De Eurosmart hybride variant biedt extra hygiënevoordelen. Het combineert de voordelen van een handbediende kraan met die van een touchless kraan. Door de geïntegreerde sensor kunnen gebruikers kiezen welke ze willen gebruiken. Wanneer het niet nodig is om de kraan aan te raken bij het handen wassen, wordt het risico op verspreiding van ziektekiemen en kruisbesmetting geminimaliseerd.

Om het nog makkelijker te maken voor gezinnen met kinderen en ouderen is de Eurosmart-serie uitgerust met een nieuwe veilige temperatuurbegrenzer. Dankzij een geïntegreerde thermostaat kan de temperatuur begrensd worden om verbranding te voorkomen.

De Eurosmart-kranenserie heeft nog meer te bieden. Zo biedt een uittrekbare uitloopvariant extra comfort en flexibiliteit, is perfect om je haar onder te wassen of om de wastafel schoon te maken. Water- en energiebesparende technologieën die in de Eurosmart-serie zijn geïntegreerd ondersteunen de inspanningen van de consument om duurzamer te leven. GROHE EcoJoy bijvoorbeeld, vermindert de waterstroom en verrijkt het water met lucht waardoor een royale waterstroom wordt gegarandeerd en dat terwijl water wordt bespaard. Kortom een geweldige keuze voor milieubewuste consumenten.

Upgrade je huis: Doe het zelf met GROHE Start

Voor degenen die de installatie zelf willen doen introduceerde GROHE de Start kraan. Die combineert veel voordelen van Eurosmart met één extra functie: 3-in-1 installatiegereedschap. Deze slimme gadget wordt geleverd bij alle standaard GROHE Start kranen en zorgt voor een probleemloze installatie en eenvoudig onderhoud tijdens de levensduur van de kraan. Daardoor is GROHE Start de ideale oplossing voor de handige consument.

Reacties