Foto: bossini-dream-flat-regen-douche

Een uniek douchemoment met de DREAM FLAT regendouches van Bossini

Het nemen van een douche moet een unieke beleving zijn welke behoort tot één van de hoogtepunten van de dag. Dit is de visie waarmee Bossini haar producten ontwerpt en verliest hierbij het milieuaspect niet uit het oog.

Het nemen van een douche moet een unieke beleving zijn welke behoort tot ??n van de hoogtepunten van de dag. Dit is de visie waarmee Bossini haar producten ontwerpt en verliest hierbij het milieuaspect niet uit het oog. www.archiproducts.com

Door het ontwikkelen van nieuwe technieken streeft Bossini naar duurzaamheid en kwaliteit maar verliest daarbij het design niet uit het oog. Dit geld ook voor de nieuwe BOSSINI DREAM FLAT serie. Deze unieke ultra vlakke regendouches zijn vlak te verwerken in uw badkamerplafond of doucheruimte.

 

De Dream FLAT regendouches welke stuk voor stuk aansluiten bij de huidige wensen van de klant zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Wat dacht u van een vierkante uitvoering, met licht therapie (DREAM FLAT CUBE LIGHT RGB) welke leverbaar is in de afmetingen 37 cm x 37 cm of groter 47 cm x 47 cm. Uiteraard vind u in het assortiment ook een ronde uitvoering (DREAM FLAT OKI) of een rechthoekig model (DREAM FLAT RECTANGULAR)
De duurzaamheid van de Bossini DREAM FLAT regendouches uit zich in de gebruikte materialen. De regendouches worden geproduceerd van Roest Vast Staal waarna deze verchroomd worden. De gebruikte LED verlichting staat garant voor een lange levensduur met een lage energie verbruik.
Het waterverbruik van deze regendouches is uitzonderlijk laag te noemen wat de BOSSINI DREAM FLAT wederom uniek maakt. Met een gemengd waterverbruik van ca. 20 liter per minuut
functioneren de regendouches optimaal. Als u gaat voor de kleinere modellen dan kunt u zelfs al volstaan met 16 liter gemengd water.

U kunt de BOSSINI FLAT regendouches verkrijgen via de betere sanitair showrooms of vraag ernaar bij uw installateur.
Voor meer informatie: www.jm-trading.nl.

Publicatiedatum: 24 september 2009

Reacties