Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht dek-design.nl

DEK-Design Wall Smart

Geniet dagelijks van de DEK-design Wall in uw badkamer. Want design, warmte en functionaliteit vormen samen een eenheid.

De voorzijde van de DEK-design Wall Smart

Aan de voorzijde van de DEK-design Wall zien we het zwarte stalen frame dat voorzien is van een handdoekhouder. Dit frame is met en zonder radiatorfunctie verkrijgbaar. Het is heel gaaf om aan de voorzijde van deze wand een vrijstaand bad te plaatsen. Want dit oogt chique en ruimtelijk.

De achterzijde van de DEK-design Wall Smart

Achter het stalen frame is de glazen douchewand bevestigd. Deze glazen douchewand is anti kalk behandeld en daardoor gemakkelijk te reinigen. Naast helder glas kan de glazen douchewand ook geleverd worden in getint grijs glas.

De maatvoering van de DEK-design Wall Smart

U kunt kiezen of u de DEK-design Wall links of rechts wilt monteren in de badkamer. Daarbij is de hoogte van de DEK-design Wall 200 centimeter. De breedtemaat is verkrijgbaar vanaf 100 centimeter tot en met 180 centimeter. Zodat in zowel kleine als grote badkamers dit schitterende badkamer design fraai is toe te passen!

Meer lezen over
'DEK-Design Wall Smart'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.