Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Modern met marmer

Op de vloer en achterwand van deze moderne badkamer zien we keramische tegels met een marmerlook. Het luxe wastafeleiland past perfect in deze setting.

Het luxe wastafeleiland

Het mat witte wastafeleiland is voorzien van twee wastafels. De strakke belijning is kenmerkend voor het meubel. Onder de wastafels is bergruimte gecreëerd. De zwarte lades gaan open door ze licht aan te tikken.

Hoge maatwerk kasten

Aan de voorzijde van de badkamer zijn een drietal hoge kasten ingebouwd die voorzien zijn van hoge deuren. Daardoor is er veel extra ruimte aanwezig voor het opbergen van handdoeken en verzorgingsproducten. Met deze maatwerk oplossing blijft de rust en ruimte in de badkamer gewaarborgd.

Vola collectie

De wastafelkranen, doucheset en handdoekwarmer zijn van het luxe merk Vola. Het design van Vola heeft een minimalistische, tijdloze vormgeving. De kwaliteit van de collectie is hoogwaardig. Bovendien bieden de Vola producten enorm veel toepassingsmogelijkheden voor maatwerk badkamers.

Meer lezen over
'Modern met marmer'?

meer van deze professional

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkam...

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en comp...

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een ech...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.