array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(27) "www.eerstekamerbadkamers.nl" ["path"]=> string(1) "/" }
Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Eerste Kamer

Moderne design badkamer

Deze badkamer is heerlijk licht, waardoor de ruimte extra groot lijkt. Kenmerkend zijn de strakke vormen in de badkamer.

Exclusief badkamermeubel met allure

Het exclusieve badkamermeubel is op maat gemaakt en voorzien van twee luxe opzetwastafels. Achter de massief eiken houten lades is een zee van ruimte aanwezig voor het opbergen van handdoeken en verzorgingsproducten.

Luxe douche

De luxe douche is afgeschermd met een glazen deur. het grijs, getinte glas zorgt voor een stukje geborgenheid in de doucheruimte. Daarbij geeft de donkere douchedeur de badkamer een extra chique karakter.

Vrijstaand design bad

Het vrijstaande design bad past perfect bij de opzetwastafels en bij het zwevend toilet. De vormgeving is schitterend! Bovendien ligt dit vrijstaande bad zeer prettig! Boven het bad zijn aan twee kanten smaakvolle nissen ingebouwd. In het midden zien we de strakke badkraan en de handdouche.

Meer lezen over
'Moderne design badkamer'?

meer van deze professional

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkam...

Beton Ciré

In deze designbadkamer zijn de wanden bekleed met Beton...

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badka...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.